pe 25.01. klo 18:30

KooKoo - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

HIFK potki Selinin pihalle pelipäivän aamuna!

Helsingin IFK kohtaa vieraskentällä KooKoon perjantaina. Helsinkiläisseura kohautti perjantaiaamuna kertomalla, että se on vapauttanut päävalmentajansa Ari Pekka Selinin tehtävästään. HIFK on sarjassa seitsemäntenä ja taistelee tiukasti suorasta pudotuspelipaikasta. KooKoo puolestaan on Liigassa kolmanneksi viimeisellä sijalla

Pikkarainen vieraiden penkin takana – tiedote julki pelipäivänä

HIFK tiedotti perjantaina antaneensa potkut päävalmentajalleen Ari-Pekka Selinille. Hänen oli määrä luotsata helsinkiläisiä loppukausi, mutta alun perin vasta ensi kaudelle suunniteltu pääkäskijä ja Selinin kakkosvalmentaja Jarno Pikkarainen nousee jo nyt HIFK:n vastuuvalmentajaksi.

HUIPPUETU: 50€ RISKITÖN VETO EIKÄ KIERRÄTYSTÄ

Olybetin uusille asiakkaille – vain Uhmapelaajien kautta!

Valmentajapotkut eivät sinänsä olleet yllätys, sillä Selinin mahdollista ennenaikaista lähtöä on spekuloitu siitä asti, kun kerrottiin Pikkaraisen siirtyvän vastuuvalmentajaksi ensi kaudella. Selinin irtisanomistiedotteen ajankohta oli melko erikoinen, sillä se tuli pelipäivän aamuna.

Todennäköisesti Selinin poistuminen ei vaikuta HIFK:hon ainakaan negatiivisesti. Joukkue hävisi Ilvekselle keskiviikkona lukemin 6–5 jatkoajalla, mutta edellisistä viidestä ottelusta helsinkiläiset ovat poimineet kolme voittoa.

Pikkarainen on ensitöikseen myllännyt helsinkiläisten ketjut aivan uuteen muottiin KooKoo-otteluun.

KooKoon materiaali on merkittävästi heikompi, eikä pelaaminen kulje

Kun vertaillaan HIFK:n ja kouvolalaisten rostereita keskenään, voidaan huomata suuria eroavaisuuksia pelaajien tasossa ja erityisesti materiaalin leveydessä. KooKoon voittomahdollisuudet HIFK:ta vastaan ovat vähäiset.

HIFK saattaa piristyä valmentajavaihdoksesta ja ketjumuutoksista. On erikoista, että helsinkiläisiä ei ole leimattu totaaliseksi ennakkosuosikiksi illan kamppailuun, vaan kerroin on jätetty melkoisen korkealle.

KooKoo on hävinnyt kolmesti edellisissä viidessä kamppailssaan, joskin se voitti kahdesti peräjälkeen Sportin hiljattain ja on näin kahden perättäisen voiton putkessa. Kouvolalaisille on vaikeaa antaa mahdollisuuksia hiljattain muun muassa Sakari Salmisella ja Joonas Lyytisellä vahvistunutta HIFK:ta vastaan.

Pelivalinnoiksi nostetaan kaksi vaihtoehtoa, joista pelaaja voi valita mieleisensä riskitason mukaan. Ensimmäinen kohdenosto on HIFK:n suora voitto yli kahden kertoimella ja toinen nosto on HIFK:n voitto pienellä tasoituksella.