to 24.01. klo 18:30

Tappara -  Lukko

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Tappara vyöryy Lukon yli – herkkukertoimia tasoituksilla!

Lujassa vireessä puskeva liigakakkonen Tappara saa vieraita Raumalta, kun sarjakuutonen Lukko vierailee Hakametsässä. Tappiot ovat olleet vuodenvaihteen jälkeen isännille todella harvinaisia, mutta vierailla ei ole viime aikoina mennyt lainkaan vahvasti ja puolustuspään loukkaantumiset ovat piinanneet.

Tappara on ennakkosuosikki kertoimien valossa

Isäntä on asetettu syystä selkeäksi ennakkosuosikiksi kertoimissa. Tappara on voittanut edellisistä kahdeksasta ottelustaan huimat seitsemän ja se on kaikilla mahdollisilla kuntopuntareilla Liigan kärkipäätä.

Huippuetu: 50€ riskitön veto eikä kierrätystä

Olybetin uusille asiakkaille – vain Uhmapelaajien kautta!

Lukko puolestaan on edellisistä kahdeksasta ottelustaan voittanut ainoastaan kaksi ja joukkueen pelaamisessa sekä tulostaululla ovat näkyneet merkittävät puolustuspään poissaolot. Nyt Lukko on kuitenkin saamassa tai saanut lähes kaikki merkittävät puolustajansa, kuten Simo-Pekka Riikolan, Rony Ahosen ja Janne Niskalan takaisin kaukaloon loukkaantumisten jälkeen. Nuorten maailmanmestaripakki Ville Heinola on kuitenkin edelleen sivussa.

Isäntäkin sai taannoin tärkeän palasen takaisin, kun pisteahne slovakialaishyökkääjä Tomas Zaborsky toipui pelikuntoon. Kaukalosta ovat edelleen sivussa hyökkääjät Jere Karjalainen, Sami Moilanen ja Jarkko Malinen. Myös vähälle peliajalle jäänyt puolustaja Juho Rautanen on sivussa.

Lukon pelaaminen ei ole näyttänyt hyvältä, edes tuloksissa

Vieraan pelaaminen on tällä hetkellä pienoisessa suvantovaiheessa äkillisen nousukiidon jälkeen. Puolustuksen poissaolojen tuoman sekavuuden lisäksi kiekollisessa pelaamisessa olisi ollut kosolti parantamisen varaa.

Tapparalla on tällä hetkellä todella vahva itseluottamus, eikä yksikään joukkue takuulla halua saada kirvesrintoja vastaansa pudotuspelien avauskierroksella. Lukkoa vastaan Tapparan voiton kerroin on poljettu todella alas.

On kuitenkin selviö, että joukkueet ovat pelillisesti eri maailmoista tällä hetkellä. Tapparan ollessa hetkessä lähes paras joukkue sarjassa, suorittaa Lukko alemman keskikastin tahdissa.

Kaksi tasoitusvaihtoehtoa nostetaan esiin

Kamppailuun nostetaan kaksi pelivaihtoehtoa – kaksi erilaista tasoitusvaihtoehtoa – toinen kovemmalla ja toinen lievemmällä riskillä. Aasialainen tasoitus Tappara (-1) tarkoittaa, että pelaaja voittaa Tapparan voittaessa vähintään kahdella maalilla, mutta sisältää takaportin: jos isäntä voittaakin ainoastaan yhdellä maalilla pelaajan kohde mitätöityy ja panos palautuu.

Aasialainen tasoitus Tappara (-1,5) puolestaan ei takaporttia sisällä, vaan kohde osuu, kun isäntä voittaa vähintään kahdella osumalla.