to 24.01. klo 21:45

Chelsea -  Tottenham

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Tottenhamin tehomiehet poissa, mutta puolustus on ehjä

Chelsea isännöi vuorostaan Tottenhamia Englannin liigacupin välierien ratkaisevassa osaottelussa. Tottenham voitti ensimmäisen osaottelun Wembleyllä numeroin 1–0. Isäntäjoukkue on siis torstaina pakkovoiton edessä.

Tottenhamin poissaolijoiden lista on pitkä – Chelsean loukkaantumistilanteessa ei muutoksia

Vierasjoukkue Tottenhamilla on lukuisia poissaoloja ja erityisesti joukkueen hyökkäysosastolla on puutteita, kun Harry Kane on poissa ja kakkosmies Heung-Min Son edustamassa Etelä-Koreaa Aasian mestaruuskisoissa. Paikan avauskokoonpanossa napannee siis Fernando Llorente.

Huippuetu: 50€ riskitön veto eikä kierrätystä

Olybetin uusille asiakkaille – vain Uhmapelaajien kautta!

Keskikentällä Tottenhamilla on niin ikään puutteita, sillä Dele Alli, Moussa Sissoko ja Victor Wanayama ovat poissa. Brassikeskikentän Lucas Mouran pelaaminen on epävarmaa.

Chelsean poissaolotilanteessa ei ole muutoksia. Loukkaantuneiden listalla ovat edelleen keskikenttämiehet Ruben Loftus-Cheek sekä Marco van Ginkel.

Chelsean otteet ovat ailahdelleet

Viime aikoina Chelsealla on kulkenut melkoisen vaihtelevasti. Valioliigassa joukkue on pelannut ensimmäisen EFL Cup -välierän jälkeen kaksi ottelua, joista ensimmäisessä se onnistui voittamaan hikisesti Newcastlen numeroin 2–1, mutta toisessa kamppailussa Arsenalin vieraana Chelsea jäi maaleitta ja hävisi 2–0-lukemin.

Nyt Chelsean on kuitenkin pakko voittaa, koska muuten joukkueen taival liigacupissa on päätöksessään. Tottenhamin poissaolotilanne auttaa jonkin verran, mutta omankin pelaamisen on pakko kulkea.

Tottenham arvottu poissaolotilanteen myötä todella suureksi altavastaajaksi

Kertoimissa otteluun on annettu todella suuri painoarvo Tottenhamin poissaoloille ja ovathan ne merkittävä asia, mutta kerroin vieraiden voitolle on paisutettu todella korkeaksi. Vieraalla oli pahoja poissaoloja myös Wembleyllä, mutta kotiottelunsa se onnistui voittamaan.

Chelsea on ehdoton ennakkosuosikki kotikamppailussaan, joten voittajan etsiminen edes tasoituksien kautta ei olisi kannattavaa. Tottenhamin puolustus on ehjä ja pahat poissaolot ovat hyökkäyspäässä, ja paljon tehomiehiä on sivussa. Vastaavasti Chelsea on ollut viime aikoina melko tehoton, esimerkiksi ensimmäisessä välieräottelussa liigacupissa.

Molemmissa pelivalinnoissa pelataan alhaisia maalimääriä. Niistä uhmapelaaja voi itse valita pienemmän tai isomman riskin.