ma 21.01. klo 04:30

Alexander Zverev - Milos Raonic

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Raonicin syöttö riittävä Zverevin kaatoon?

Australian Openin neljännesvälierissä on tarjolla todellinen tennisbetsaajan herkkupala, kun saksalainen Alexander Zverev (ATP 4.) kohtaa kanadalaisen Milos Raonicin (ATP 17.)

Zverev on yksi maailman lahjakkaimmista ja taitavimmista nuorista pelaajista ja häneltä odotetaankin vahvaa dominointia läpi kauden, etenkin massakentillä. Kovakenttä, jolla myös Australian Openin ottelut pelataan, on massakentän jälkeen toisena Zverevin suosikeissa. Zverevin kaavio Australiassa on toistaiseksi ollut melko helppo. Ainoastaan Jeremy Chardy on onnistunut turnauksen aikana haastamaan Saksan ykkösnimeä. Zverev voitti tiukan kamppailun päätteeksi ottelun erin 3-2.

Zverevin pelaamisen perustana on todella tarkka ja kova syöttö, mutta hänen suurin vahvuutensa on erinomainen kämmenlyönti, jota hän pystyy tuomaan esille liikkumisensa ansiosta. Zverev sijoittuu erinomaisesti ja hän pystyy pelinlukutaitonsa sekä liikkeensä kautta pitämään vaikeitakin palloja pelissä suuresta koostaan huolimatta. Zvereviä ei voi vielä pitää todellakaan maailman kylmähermoisimpana pelaajana, ja lukuisista pettymyksistä Grand Slam turnauksissa muistettu Zverev voikin olla ongelmissa mikäli ottelu Raonicia vastaan menee viidenteen erään.

Lyö riskitön 50€ veto – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

Raonic on vaikean viime kauden jälkeen palannut pelottavan kovalle tasolleen, ja viikko Australiassa on jo nyt ollut menestys kokeneelle kanadalaiselle. Raonicin vastukset ovat kerta toisensa jälkeen joutuneet toteamaan, että miehen syöttöpeli on aivan liian kova pala purtavaksi, ja ainoastaan Stan Wawrinkan on onnistunut voittaa erä kanadalaiselta turnauksen aikana.

Raonic on yksi maailman parhaista syöttäjistä, ja hänen pelinsä perustuukin lähes täysin syöttöön. Kymmeniä ässiä ottelu toisensa jälkeen takova kanadalainen ei todellakaan ole pelottava palautuspelaaja, mutta hän on erinomainen verkkopelaaja, mikä lisäksi häneltä löytyy varsin kova, joskaan ei niin hirveän tarkka kämmenlyönti. Melko suuren kokonsa takia Raonic ei ole kovinkaan nopea liikkumaan, ja onkin mielenkiintoista nähdä pysyykö kanadalainen ensinkään Zverevin lyöntien alla.

Ottelussa on monta mielenkiintoista tekijää. Kaksikosta molemmat ovat melko kookkaita, ja olot Australiassa ovat olleet suorastaan tukalat koko viikon. Merkittävää lepoetua ei kummallakaan ole ottelussa, sillä molemmat ovat päässeet suhteellisen helpolla neljännesvälieriin. Raonic on kertoimissa lievä altavastaaja, mutta Zvereville tulee tuottamaan suuria ongelmia kanadalaisen valtava syöttö. Lähdemme hakemaan pelivalinnat pelioverin kautta, mutta selkeän valuen vuoksi myös kanadalaisen voitto napataan lapulle.