ti 15.01. klo 02:00

New Jersey Devils - Chicago Blackhawks

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: New Jersey Devils – Chicago Blackhawks | Blackhawks esiintynyt pirteästi vieraissa

Tiistai yönä kello 02:00 Suomen aikaa alkavassa kohtaavat pudotuspelipaikkojen ulkopuolelle jämähtäneet joukkueet, kun New Jersey Devilsin vieraaksi saapuu Chicago Blackhawks.
New Jersey Devils – ykköshyökkääjän poissaolo alkaa näkyä
New Jersey Devils katkaisi viime ottelussaan kolmen ottelun tappioputken, kun se kaatoi kotonaan heikkoa kautta pelaavan Philadelphia Flyersin lukemin 3-2. Devilsin viimeaikaisissa otteluissa on alkanut näkyä supertähti Taylor Hallin poissaolo. Jo kulttihahmoksi New Jerseyssä noussut Hall on ylivoimaisesti joukkueen tärkein palanen kokonaisuuden osalta sekä myös tehokkuuden puolesta.
Positiivista Devilsin otteissa on ollut nuorten pelaajien tasonnosto, hyökkääjät Nico Hischier sekä Jesper Bratt ovat hoitaneet roolinsa ykköskentässä moitteetta, myöskään hieman vanhempaa Kyle Palmieria unohtamatta. Edellämainittu hyökkäyskolmikko kantaa tällä hetkellä suurimman tuloksentekovastuun koko joukkueessa, mutta paholaislauma tarvii onnistujia myös laajemmalta skaalalta, mikäli se haluaa voittaa pelejä.
Devilsin maalivahtiongelmat ovat olleet yksi isoimmista puheenaiheista lähiaikoina, Cory Schneider on loukkaantuneena ja Keith Kinkaid on esiintynyt todella ailahtelevasti. Sen sijaan vasta 22-vuotias farmijoukkueesta nostettu Mackenzie Blackwood on esiintynyt edukseen. Blackwoodin torjuntaprosentti yhdeksän ottelun jälkeen on huikea 94,65 ja päästettyjen maalien keskiarvo ottelua kohden 1,85.

Chicago Blackhawks – vieraissa kulkee
Chicago Blackhawks lähtee yön kamppailuun kolmen ottelun tappioputkessa. Joukkueen koko kausi on mennyt penkin alle, mutta keskisen divisioonan ollessa todella tasainen, on joukkueella vielä pienet mahdollisuudet pudotuspelipaikkaan.
Blackhawksin suurimmat ongelmat tällä hetkellä löytyvät etenkin puolustuspäästä ja joukkueella onkin toiseksi eniten päästettyjä maaleja koko sarjassa. Joukkueen johtavat puolustajat Keith Duncan sekä Brent Seabrook ovat molemmat ikävuosissaan jo kolmenkymmenen paremmalla puolella, mikä alkaa näkyä myös liikkeessä. Vaikka kokemusta ja taitoa löytyy, ei luistelunopeus riitä nopeita ja väkkäriä hyökkääjiä vastaan, mitä sarja on tällä hetkellä täynnä.
Vierasjoukkueen materiaali on parempi, mitä tulokset antavat ymmärtää. Hyökkäyskaluston kapellimestarin Patrick Kanen lisäksi 21-vuotiaat Alex DeBrincat sekä Arizona Coyotesista hankittu Dylan Strome ovat parhaimmillaan huippuluokan pelimiehiä. Lisää tulivoimaa antavat kapteeni Jonathan Toews sekä Brandon Saad.
New Jersey Devils vastaan Chicago Blackhawks
Vastakkain asettuvat kaksi tällä hetkellä heikkoa joukkuetta. Devils on viimeisissä otteluissaan ollut silminnähden vaisumpi, mitä vielä kuukausi takaperin. Blackhawks on esiintynyt vieraissa pirteästi, viimeisestä viidestä ottelustaan joukkueella on alla neljä voittoa. Ottelusta on odotettavissa tasainen vääntö, jossa etenkin maalivahdit tulevat olemaan suuressa roolissa. Vierasjoukkueen voitosta tarjoillaan markkinoilla kuitenkin yli kolmen kerrointa, mikä on ehdottomasti kokeilun arvoinen!

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta