ma 17.09. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Southampton – Brighton | Nysvätään pojat, nysvätään?

Southampton ja Brighton kohtaavat maanantai-illan ainokaisessa Valioliigan ottelussa. Joukkueiden kaudet ovat käynnistyneet melko lailla samalla tavalla, tehottomuutta on ollut ilmassa, mutta puolustuspeli toimii kohtalaisesti.
Tasapisteissä sarjassa otteluun lähtevillä ryhmillä on molemmilla hyökkäyspään poissaolo riesanaan. Vierailijoilta puuttuu Romanian maajoukkuemies, Florin Andone, ja kotijoukkueelta puolestaan Shane Long.
Tasaiset ovat lähtökohdat. Southampton on tehnyt tähän saakka vaivaiset neljä maalia, mutta eipä ole BHA:n maalimäärä paljoa suotuisampi, se on iskenyt pallon nuottaan viiteen otteeseen. Päästettyjä maaleja Sot’n:lla on niin ikään neljä ja Brightonilla puolestaan seitsemän.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Olisiko tämä perinteinen maanantai-illan ottelu ja keskialueen nysväykseen päätyvä tasapeli? On mahdollista, että joukkueet onnistuvat maalinteossa, mutta maaleilla tuskin tullaan varsinaisesti juhlimaan.
Hyviä vaihtoehtoja pelikohteiksi voisivat olla tasatulos, kotijoukkueen pieni maalimäärä sekä 0-0 tasapelin kokeilu. Kotietu ei tuo paljoa lisää Southamptonillle, sillä se on saanut kotonaan niistettyä vastuksilta ainoastaan yhden pisteen. Leicester oli parempi lukemin 1-2 ja Burnley-ottelusta mukaan kotijoukkueelle tarttui vaivainen piste 0-0 tasapelin kautta.
Southamptonissa sää on kostea ja mahdollisesti myös vettä voi sataa. Tämä antaa myös omanlaista luonnetta pelille, josta voi muodostua kyttäilevää ja varovaista nypläystä.

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta