ke 30.08. klo 20:30

Suomi - Kroatia

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Poissaolot vaivaavat, eikä tuloksilla pääse juhlimaan! Juhlitaanko tässä vastavedolla?

Samalla kun Susijengi jatkaa koripallon MM-kisoissa alempien sijojen selvittelyä, niin Suomen lentopallomaajoukkue aloittaa EM-kisat Varnassa. Suomen joukkue on keskimäärin hyvin nuori, ja myös poissaolot rokottavat Veljeksiä jossain määrin. Joukkue pelaa kiivaassa tahdissa viisi alkulohkon peliä, eikä lepopäivillä päästä paljoa mässäilemään.

Suomen joukkueen kokenein pelaaja on Eemi Tervaportti, jolle kisat ovat jo seitsemännet. Ensikertalaisia porukassa on peräti kuusi. Loukkaantumisista kärsivät Severi Savonsalmi, Petteri Tyynismaa, Miro Leinonen ja Antti Ronkainen eivät ole joukkueen käytettävissä. Veljesten Euroopan liiga ei mennyt – osaltaan kokoonpanosta johtuen – alkukesästä mitenkään putkeen, eikä harjoitusotteluissa Saksaa ja Romaniaa vastaankaan saatu nähdä erityisen lupaavia otteita.

FinnishVolleyball

@FinnVolleyBall
Ota talteen Veljesten ottelut ja suuntaa EM-kisoihin Varnaan!🤩🙌

Tai kannusta kotisohvalta. Yle näyttää kaikki Suomen ottelut suorana TV2:ssa tai Areenassa.📺

EuroVolleyTV (link.cev.eu/Subscription) näyttää kaikki ottelut (7,99 € / kk)🏐

#EuroVolleyM #lentopallo #veljekset

Avausvastustaja Kroatia on Euroopan rankingissa muutaman sijan Suomea perässä, mutta sen ei kannata antaa hämätä. Joukkueessa on muutamia erittäin laadukkaita pelaajia, ja yleisesti ottaen sen pelaajat edustavat eurooppalaisia hyvän luokan seuroja. Passari Tsimafei Zhukouski on nähnyt urallaan kaiken mahdollisen, ja kokeneen pelaajan toimintaa on mielenkiintoista seurata avausottelussa.

Harjoitusotteluissa Kroatian kokoonpano eli kovasti, mutta kovimmillaan se tulee laittamaan kampoihin keskimäärin nuorelle Suomen joukkueelle kovasti. Vaikea Suomea on kovin selväksi suosikiksi tässä leipoa, joten perusbetsi lähtee Kroatialle.

Näin teet tällä vedolla yli viisi kymppiä voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Kroatialle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Kroatia 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 56,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta