la 02.09. klo 17:00

Burnley - Tottenham

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vieraille yllättävän reilusti lisäetua! Jyrääkö Tottenham sarjanousijan?

Tottenham oli viime viikon vierasottelussaan todella vakuuttava, kun se pelasi Bournemouthia vastaan. Seuraava haastaja on sarjanousija Burnley, joka on taipunut aiemmilla kierroksilla niin ikään kotonaan selvin numeroin Manchester Citylle sekä Aston Villalle. Molemmat joukkueet pelasivat kuluvalla viikolla myös EFL Cupia, mistä etua on lähinnä vieraille. Isännillä on muutamia ikäviä kysymysmerkkejä kokoonpanonsa suhteen ja yksi pelikielto, mutta lontoolaisten osalta sairastilanne on muuttumaton.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta 25€ ilmaisveto.

Burnley kohtasi torstai-iltana EFL Cupin merkeissä Nottingham Forestin ja onnistui hakemaan City Groundilta voiton. Ottelu vaati kuitenkin veronsa ja kovin mittaviin lepuutuksiin Vincent Kompanyn miehistössä ei ole mahdollisuutta. Toinen on tilanne Tottenhamin leirissä, joka pelasi omassa ottelussaan keskiviikkona lähes täysin erilaisella kokoonpanolla kuin Valioliigassa. Vierailija joutui kuitenkin taistelemaan jatkopaikastaan rangaistuspotkukilpailussa, kun matsi Fulhamia vastaan oli varsinaisen peliajan jälkeen tasan ja lopulta Craven Cottagen isäntä pudotti pohjoislontoolaiset jatkosta.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
We are delighted to announce the signing of Brennan Johnson! 🤍

Let's go, Brennan! 💪

Vaikka Tottenhamin tulos oli viikolla kehno, tulevana viikonloppuna tällä ei ole mitään merkitystä. Itse asiassa vierailija saa viikolla pelatuista otteluista etua sekä huomattavasti leveämmän materiaalinsa että päivää pidemmän huilin kautta. Lisäksi voidaan huomioida, että liljanvalkoisten ottelu oli paikallismatsi Lontoossa, kun Burnleyn puolelta vaadittiin myös matkustelua vieraskamppailuun. Joka tapauksessa viikolla pelatut matsit vankistavat omalta osaltaan Tottenhamin ennakkosuosikin asemaa.

Kotijoukkueen pelaajatilanne on haastavahko. Jordan Beyer on telakalla, kuten myös Vitinho, Michael Obafemi, Darko Curlinov ja Hjalmar Ekdal. Pelikunto selviää Aaron Ramsayn osalta vasta ottelupäivänä ja pelikiellossa on Anass Zaroury. Missään tapauksessa Kompanyn miehistön lähtökohtia ei otteluun voi helppona pitää. Tottenhamin sairastuvalla ei ole muutoksia ja Richarlison on keskiviikkona tulleesta pienestä kolhusta huolimatta täysin pelikunnossa. Uhmapelaajien betsivalinta otteluun on vierasvoitto vähintään kahdella osumalla (Tottenham -1,5).

Nappaa 25€ ilmaisveto Valioliigaan!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon Valioliiga-matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta