la 16.09. klo 17:00

Lukko - HIFK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mestarisuosikille karu alku – tarjoaako HIFK jälleen maalijuhlat?

Lauantaina matsit jatkuu Raumalla, jossa torstaina avausvoiton napannut Lukko saa vieraakseen HIFK:n. HIFK pelasi perjantaina, joten lepoetua on hieman annettava Lukon hyväksi, mutta Lukolle matsi on viikon kolmas HIFK:n kahta vastaan. Suurimmat katseet kohdistuukin maalivahtiosastoon – Lukko todennäköisesti laittaa ykkösvahti Daniel Lebedeffin takaisin hommiin, mutta HIFK:n kohdalla on mahdollista että kakkosvahti Niko Hovinen luistelee tolppien väliin.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto!

Lukon kauden avaus kotiyleisön edessä HPK:ta vastaan oli heikko ja se jäi lopulta täysin pisteittä, mutta Tampereella esitys vastasi jo paremmin odotuksia. Tehoja löytyi laajalta säteeltä ja sen lisäksi että Lukko onnistui itse luomaan hyvin maalipaikkoja, sai se myös pidettyä Ilveksen tähdet poissa huippupaikoilta. Tuukka Tieksolan hieno soolo toi lisäpisteen jatkoajalla, mutta jonain toisena iltana Lukko olisi voinut paketoida matsin jo varsinaisella peliajalla.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
🌟 Arvon sinikeltaiset, saammeko esitellä: 🌟

TUUKKA "TASE" TIEKSOLA JA PEHMEÄT KÄDET 🔥👏

#Lukko #Liiga

HIFK avasi kautensa perjantaina Tapparan vieraana tapahtuma rikkaalla ottelulla. HIFK tuli loistavasti sisään kahdella nopealla maalilla, mutta erätauolla oltiin jo tasoissa, kun Tappara pääsi rokottamaan 2vs0 ja 2vs1 hyökkäyksistä. Toiseen erään maalitehtailu rauhoittui, mutta lopulta Juha Jääskä vei HIFK:n takaisin johtoon illan toisella osumalla. Kolmannessa erässä HIFK tyytyi puolustamaan, mikä lopulta kostautui. Tappara sai kunnon paineistuksen aikaiseksi ja lopulta 60 minuutin jälkeen lukemat kirjattiin 4-3 Tapparan eduksi.

Tapparaa vastaan saatiin esimakua HIFK tulivoimasta, mutta myöskään puolustuspään virheiltä ei vältytty. Uhmapelaajien arvioissa matsi kääntyy hieman markkinaa runsasmaalisemmaksi ja siispä yli 4,5 maalia varsinaisella peliajalla poimitaan vetokoriin. Panoksen kanssa pidetään maltti mukana siltä varalta, että HIFK haluaa peluuttaa ykkösvahti Roope Taposta Hovisen sijaan.