la 23.09. klo 17:00

Ässät - HPK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tehoton HPK jatkaa tarpomista – patapaidoille neljäs peräkkäinen voitto kiikarissa!

HPK matkaa lauantaiksi Poriin, jossa vastassa odottaa kolme peräkkäistä voittoa napannut Ässät. Ässät pääsee huilanneena matsiin, kun puolestaan HPK:lla on alla perjantailta kova matsi HIFK:ta vastaan, joten isäntien ennakkosuosikin asema kasvaa entisestään. Joukkueiden ero alkuarvioissa oli vielä maltillinen Ässien eduksi, mutta ensimmäisten kierrosten aikana ero on ollut kasvamaan päin.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi peräti 5×20€ ilmaisvetoja!

Kahden ensimmäisen tappion jälkeen patapaidat on kääntänyt kelkan mallikkaasti. KalPan kurittamisen jälkeen kaatui pirteästi kauden aloittaneet SaiPa sekä Jukurit. Erityisesti nuori lupaus Lenni Hämeenaho on aloittanut terävästi viimeistellen jo neljä maalia ja puolestaan Jan-Mikael Järvisellä maalitili on vielä avaamatta, mutta syöttöpisteitä on kertynyt kuusi. Kakkosvahti Karolus Kaarlehto sai ensimmäisen starttinsa Jukureita vastaan ja kaiken järjen mukaan Niklas Rubin palaa maalille tähän matsiin.

Porin Ässät

@PorinAssat
Halki poikki ja pinoon! 🔥

Nyt oli mankeli käynnissä.

📺 @CMoreSportFi

#Ässät #Liiga

Porin Ässät

@PorinAssat
🚨"Mikä koulutus" -@AlkioJani

Lenni tasoittaa 2-2 Urheiluruutu-maalilla! 😍

#Ässät #Liiga

Voitettuaan avausmatsin Lukkoa vastaan HPK on hävinnyt perään neljästi ja maaliero on ollut varsin karu 6-17. HPK:n uudet puolustajat Juuso Pulli ja Elias Ulander olivat molemmat tositoimissa jo heti perjantaina, mutta vaikka he pystyisivät tuomaan tasaisuutta alakertaan, on vieraiden tulivoima erittäin rajallista. Maalilla puolestaan nähtiin ykkösvahti Sami Rajaniemi ja nyt vieraat onkin kovassa paikassa – joko Rajaniemi jatkaa maalilla, tai sitten vuoro tarjotaan Juho Markkaselle. Markkasen tämän kauden ensimmäinen matsi Ilvestä vastaan ei sujunut erityisen hyvin, sillä omissa kolisi viidesti eikä puolustuksesta ollut paljoa apua.

HPK:lla on tällä hetkellä vaikeaa eikä lauantain vierasreissusta voi yhtään sen helpompaa odottaa. Ässät on esiintynyt positiivisessa valossa viime otteluissa ja puolestaan HPK:n kohdalla kysymysmerkkejä leijuu ilmassa enemmän kuin riittävästi. Vetovalinnaksi lähdetään hakemaan Ässien voittoa varsinaisella peliajalla. HPK:n matsi HIFK:ta vastaan oli tuloksellisesti odotettua tasaisempi, mutta lopulta käteen jäi vain rasitusta ilman yhtään pistettä.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Ässät” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta