su 24.09. klo 16:00

Arsenal - Tottenham

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Nappaako Spurs sunnuntain derbyssä kovan päänahan? Arsenalin kertoimille viitataan kintaalla!

Sunnuntaina päästään nautiskelemaan Valioliigassa kauden ensimmäisestä Pohjois-Lontoon derbystä, kun Ange Postecoglou vie liljanvalkoisen Spurs-rosterinsa Emirates Stadiumille. Lähtöasetelma on kutkuttava, sillä molemmat ovat viiden kierroksen jälkeen 13 pisteessä vain parin pisteen päässä sarjaa johtavasta Manchester Citystä.

*Tsekkaa vihjeen lopusta miten voit saada jopa 100 euron edestä ilmaisvetoja ilman kierrätysvaatimuksia!

Arsenal pelasi keskiviikkona PSV Eindhovenia vastaan Mestarien liigassa, mutta peli oli käytännössä paketissa jo avauspuolikkaan jälkeen. Rasitustasot eivät siis ole aivan tapissa viikkopelistä huolimatta. Pelillisesti Mikel Artetan suojatit ovat ottaneetkin jo kovia kierroksia ja juuri nyt Arsenal näyttää vaaralliselta ryhmältä.


Tottenham sen sijaan ei esimerkiksi maaliodottaman valossa ole vielä yltänyt aivan paikalliskilpailijansa tasolle, mutta maalinteko on siitä huolimatta maistunut Postecogloun poppoolle – kasassa on tässä vaiheessa jo 13 osumaa. Puolustuspään pitävyys on tietysti sunnuntaihin lähdettäessä isoin kysymysmerkki, sillä aivan Valioliigan kärkijoukkueiden tasolle Spursin puolustustyöskentely ei toistaiseksi ole yltänyt. Hyökkäys voikin olla sunnuntaina paras puolustus.

Arsenalilta on derbyssä sivussa Thomas Partey sekä Jurriën Timber, mutta Gabriel Martinellin tilanne saattaa vielä kohentua ottelun alla eikä brassi ole vielä varma poissaolija. Vierasjoukkueelta puuttuu sen sijaan Giovani Lo Celso, Bryan Gil, Ryan Sessegnon, Rodrigo Bentancur sekä polven eturistisidevamman hiljattain kärsinyt Ivan Perisic.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
Back in action 🔜

COYS 🤍


Arsenal on kerroinasettelussa selkeä suosikki, mutta tähän kelpaa ottaa kuitenkin vastabetsiä. Tottenham on ollut pelillisesti alkaneella kaudella miltei yhtä hyvä kuin Artetan poppoo, joten 1,70-tasoisille kotikertoimille ei löydy täältä osoitteesta oikeutusta. Spurs +1 lähtee lapulle eli jopa Arsenalin yhden maalin voitolla saataisiin vielä panokset takaisin.

Betsaa Spursia ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tottenham +1” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta