la 21.10. klo 17:00

Nokian KrP - Classic

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mestarisuosikit napit vastakkain – Pysyykö valtikka näätäluolassa?

Kotoinen F-liiga hemmottelee lauantaina Pirkanmaan paikallisella, kun kahdesti putkeen finaaleissa hopealle jäänyt Nokian KrP isännöi edesmennyttä dynastiaa – Tampereen Classicia. Manselaisten “fuck you-tour” heikon viime kauden jälkeen on liikahtanut vakuuttavasti liikkeelle, kun taas KrP on tuttuun tyyliinsä kontannut avauskierroksilla. Paikallis-derby on kotijoukkueelle monellakin tapaa iso mahdollisuus, ja kerroinlistauksen nopea vilkaisu nostaa välittömästi veden kielelle.

*Lauantai-illan lunastus ja kylkiäisenä ilmaisvetoa yön änäriin! Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa rahanarvoinen bonari talteen.

“Näätien” alkukausi on ollut heikko ja kevään kirvelevästä finaali-tappiosta ei olla selvästikkään vielä täysin toivottu. Mistään totaali jäätymisestä on kuitenkaan turha puhua, sillä kahdeksasta ottelusta voittoja on kiertynyt tilille kuitenkin viisi kappaletta. Mikko Laakso ja Joona Rantala keikkuvat odotetusti pörssin kärkipäässä, mutta lupaavan Juuso Aholan poissaolot ovat syöneet tehoja tulosyksikön takaa. KrP:n suurimmat haasteet ovat olleet pääkopan sisällä, mutta intensiivisessä paikallismittelössä tuskin tälläkään saralla jää vajaaksi. Derby-kenraalissa OLS kaatui tyylipuhtaasti 7-1, joten mestarisuosikin diesel alkaa hiljalleen lämmetä!

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön F-liiga (@fliiga) jakama julkaisu


Classic jäi viime vuonna mitalipelien ulkopuolelle mutta tällä kaudella “Family” on näyttävästi palannut takaisin raiteilleen. Kauden alla joukkue nappasi leikitellen Super Cupista pytyn kotiin ja sarjassa avauskierroksen shokki-tappion jälkeen voittoja on rapissut jo seitsemän putkeen. Kokeneet Eemeli Salin sekä Ville Lastikka miehittävät sisäisen pörssin kärkitilat ja sveitsistä kotiin palannut Aaro Helin on ollut hyökkäykseen todellinen täsmähankinta. Pieni kysymysmerkki voidaan edelleen heittää penkin taakse, vaikkakin Juha Kivilehdon poppoo onkin esiintynyt todella tasapainoisesti.

Kotijoukkueen heikko startti on painettu kertoimiin extrana sisään ja valueta on reippaasti tarjolla. Keskinäisissä kohtaamisissa valtikka on viime vuosina siirtynyt “Teurastamolle” ja viimeisistä viidestä kohtaamisesta KrP on raapinut kolme voittoa. Kauteen lähdettäessä Näätä oli mestarisuosikki numero uno, eikä voimasuhteet pienistä poissaoloista huolimatta ole kuukaudessa näin paljoa kuperkeikkaa heittäneet. Nokian turvalliselta tuntuva +1,5 maalin tasoitus on maittava pelikohde Galaksinon muhkeasta vetotarjonnasta.

Näin teet tällä vedolla 43€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Nokian KrP +1,5:lle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Nokian KrP +1,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 43€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta