la 28.10. klo 17:15

Barcelona - Real Madrid

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kertoimet vinksallaan El Clásicossa! Nappaako Barça kolme pistettä?

Kauden 2023-24 ensimmäinen kilpailullinen El Clásico pelataan lauantaina Estadi Olímpic Lluís Companysilla Barcelonassa. Lähtöasetelma on monellakin tavalla kutkuttava, ei vähiten sarjatilanteen takia, kun Real johtaa La Ligaa ja Barcelona tulee kolmantena vain pisteen perässä Carlo Ancelottin suojatteja.

*100 euron edestä tarjolla kierrätysvapaita ilmaisvetoja! Tsekkaa ohjeet tipsin lopusta!

Barcelonan loukkaantumistilanne helpottanee ohuesti lauantaihin mentäessä, kun Frenkie de Jong, Robert Lewandowski ja Raphinha voivat olla Xavin käytettävissä. Pedri, Jules Koundé ja Sergi Roberto sen sijaan eivät ehdi tähän otteluun. João Félixin saama tälli keskiviikon UCL-ottelussa ei pitäisi olla millään lailla vakava.


Real Madridilla on sivussa Thibaut Courtois, Éder Militão sekä mahdollisesti vielä Dani Ceballos ja Arda Güler. Jude Bellinghamin pitäisi sen sijaan olla kunnossa. Viikolla Ancelotti vei suojattinsa Bragaan pelamaan Mestarien liigaa ja mukaantuomisiksi Madridiin saatiin kolme pistettä lukemin 1-2. La Ligassa Real on ollut vahva puolustuspäässä jopa ilman Courtoisia, kun omiin on mennyt vasta seitsemän.

Näillä kertoimilla otetaan Barcelonan puolesta peliä, kun kerran on melkein tasabookkia tarjolla. Real on aavistuksen nykyisissä kokoonpanotilanteissa vahvempi joukkue näistä kahdesta, mutta Barcelona pelaa junnupitoisellakin ryhmällä tällä hetkellä laadukkaasti ja kotietu painaa vaakakupissa. Varmistellaan tasapeli pois +0:n tasoituksella.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Barcelona +0” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta