su 12.11. klo 18:30

Chelsea - Manchester City

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjakärki vierailee Stamford Bridgellä! Iskeekö Mauricio Pochettinon ryhmä tiskiin seuraavan kovan työnäytteen?

Sunnuntain viimeisessä Valioliigamatsissa otteitaan selkeästi kohentanut Chelsea isännöi Stamford Bridgellä sarjakärkeen viime kierroksella siirtynyttä Manchester Cityä. City pelasi viikolla Mestarien liigassa, mutta ottelu oli odotetusti täyttä Citizens-hallintaa, joten ei tästä kovin isoa rasitusmiinusta lähdetä Pep Guardiolan ryhmälle ynnäilemään.

*Kurkkaa tästä marraskuun 2023 herkullisimmat vedonlyöntibonukset!

Chelsea kellisti maanantaina Tottenhamin Lontoon derbyssä peräti 1-4-lukemin, mutta tätä ennen tuli myös kotona tukkaan Brentfordilta. Sanoi futiskansa mitä tahansa, on Mauricio Pochettinon ryhmän peli ollut hyvissä raameissa ja on perusteltua odottaa sinipaitojen nousevan vähitellen hätyyttelemään europaikkoja. Maanantaina etenkin hattutempun nakuttanut Nicolas Jackson pääsi availemaan pahimpia lukkoja.

Chelsea FC

@ChelseaFC
Monday madness. 🤯


Chelsean kokoonpanosta puuttuu sunnuntaina Wesley Fofana, Roméo Lavia, Ben Chilwell, Christopher Nkunku, Carney Chukwuemeka sekä Trevoh Chalobah. Armando Brojan pelikunto on vielä hämärän peitossa. John Stones, Kevin de Bruyne sekä Sergio Gómez ovat vierailta lasaretissa ja Manuel Akanjin tilanne on vielä epäselvä.

Chelseaa napataan tähän kamppailuun lapulle vajaalla medium-panoksella ja +0,5:n tasoituksella! Suosikin viittaa ei lähde kukaan tässä repimään pois vieraiden selästä, mutta hieman on kotikertoimet koholla, kun kokonaiskuva on pohdinnassa. Chelsea on mainettaan parempi ryhmä ja hyvät peliesitykset ovat nyt viimein realisoitumassa myös tulostaululle.

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta