su 17.12. klo 18:00

Sveitsi - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Leijonat on lunastus- ja pisteautomaatti – riittääkö kokeilujoukkue edes Sveitsiä vastaan?

Leijonat on ajautunut Euro Hockey Tourilla todella huonoon runiin. Sveitsin turnauksessa Uhmapelaajat on pelannut kaksi kertaa Leijonia vastaan, ja molemmilla kerroilla on tullut tuhti lunastus mukavalla kertoimella. Jukka Jalosella on viimeisellä kaudella Leijonien peräsimessä näytön paikka: vajaa puoli vuotta ennen kevään MM-kisoja Suomen joukkue on joutunut tyytymään todella vaatimattomiin tuloksiin – eikä tämä ole edes mikään yllätys.

*Tsekkaa tästä joulukuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Leijonien riveissä on useita ensikertalaisia, mutta toisaalta mukana on tukku maailmanmestareita. Peli-ilme Leijonilla ei vaan riitä näihin kekkereihin ollenkaan. Tähtäin on varmasti tulevaisuudessa, mutta on ollut onnistunut liike pelata näissä kekkereissä Leijonia vastaan. Mihinkään paniikkiin ei kuitenkaan ole vielä syytä: on syytä olettaa, että tähtäin on tiukasti keväässä, ja jos silloin menestystä tulee, kukaan ei muista alkukauden heikkoja tuloksia.

Leijonat.com

@leijonat_com
🇫🇮🦁 Taas tuli turpaan! Tällä kertaa Ruotsilta.

Suomen maaleista vastasivat Atte Ohtamaa ja Lauri Pajuniemi.

📲 Ottelut, tulokset ja sarjataulukko: leijonat.com/sveitsin-eht-t…

#Leijonat #EHTfi

Toisin kuin Suomella, Sveitsin joukkueessa ei ole mukana tulevaisuuden prospekteja, vaan kotiturnaukseen marssitettiin vahva ryhmä. Patrick Fischerin suojatit hävisivät ensin Ruotsille, mutta Tshekkiä vastaan tultiin kolmannessa erässä rinnalle. Kuitenkin jatkoajalla käkikellomiehet hävisivät ottelun. Suomea vastaan turnauksen isännät tulevat taatusti kovaa, sillä kotiturnauksessa menestyminen on prioriteetissa korkealla.

Nyt täytyy olla tylsä ja jatkaa Suomea vastaan pelaamista. Tällä peli-ilmeellä ei herran huonetta rakenneta. Sveitsiläiset haluavat kotiturnauksesta edes yhden voiton, ja vaikka Leijonillakin on näytettävää, ei näillä näytöillä saada mitään muuta kuin vastapeliä. Sveitsiä kuitille ja tili auki Bethardille.

*Tsekkaa tästä joulukuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!