ti 26.12. klo 18:30

KooKoo - SaiPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kouvolassa nautitaan maaleista – SaiPa näytti jälleen sen, miksi kyseessä on Liigan huonoin joukkue!

Liigan parissa jatketaan jälleen tulevana tiistaina, kun Tapaninpäivän kierroksella on luvassa seitsemän ottelua. Viihdettä on tarjolla runsaasti, mutta oma mielenkiintonsa on myös KooKoon ja SaiPan välisessä jumbotaistossa. Peräkkäisistä sijoista huolimatta KooKoo on matsiin jättisuosikki, sillä se on peräti 20 pistettä vieraita edellä ja SaiPa on onnistunut alittamaan vähäisetkin odotukset kerta toisensa jälkeen.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi jopa 100€ arvosta ilmaisvetoja!

KooKoolle kyseessä on yksinkertaisesti pakkovoitto. Kausi on ollut vaikea ja ailahdellut alakerta on tuottanut ongelmia kelvollisesta maalivireestä huolimatta. Maalivahtiosastolla Nick Malik on kirjauttanut Oskari Setästä paremmat lukemat, mutta siitä huolimatta vastuu on jaettu pitkälti tasan. Siinä mielessä KooKoo pääsee hyvillä mielin matsiin, että kotikaukalossa onnistumisia on tullut selvästi enemmän mitä vieraissa.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
Taistelu palkittiin pisteellä.

𝘛𝘶𝘭𝘰𝘬𝘴𝘦𝘯 𝘵𝘢𝘳𝘫𝘰𝘢𝘢 @Autollecom

#yksijoukkue #liiga

SaiPan kohdalla nähtiin jälleen se, miksi odotuksia ei kannata kovin nopeasti nostaa. Vieraat pääsi pitkästä aikaa voiton makuun kaatamalla HPK:n jatkoajalla, mutta heti perään tuli paluu maan pinnalle KalPaa vastaan. KalPa toki lähti suurena suosikkina liikenteeseen, mutta 0-7 lukemat kotiyleisön edessä oli jopa SaiPan mittarilla totaalinen epäonnistuminen. SaiPan alakerran tasosta kertoo paljon se, että vieraat on päästänyt jopa 30 maalia enemmän kuin KooKoo, vaikka sillä on kolme ottelua vähemmän pelattuna.

SaiPa

@Liiga_SaiPa
Lopputulos Kisapuiston torstai-illasta. KalPa vie ottelun selkein lukemin.

Torjunnat:
SaiPa, Kiviaho 5+9+8=22
KalPa, Jatkola 5+7+8=20

Lopputuloksen tarjoaa Kämpästä Kodiksi.

#SaiPa #SaiPa75 #Liiga

Vedot napataan overin kautta 5,5 linjalla. KooKoolle tämä matsi on täydellinen mahdollisuus päästä taas vauhtiin ja SaiPan alakertaa vastaan murskalukemat ei tulisi yllätyksenä. Myös vierailla on saumat hoitaa oma tonttinsa maalijuhlista, sillä KooKoon alakerta ja maalivahtiosasto ei kuitenkaan ole kaikista tukevimmalla pohjalla ja ajoittaisia ohipelejä on nähty – esimerkkinä kuusi päästettyä maalia kaksikon viimeisimmässä kohtaamisessa.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “KooKoo – SaiPa yli 5,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.