to 28.12. klo 18:30

Lukko - HIFK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HIFK:lla puolustajapula – nappaako Lukko jälleen täydet pisteet?

Torstaina kiekkoillaan Raumalla Lukon saadessa HIFK vieraaksi. Joukkueet kohtasi edellisen kerran noin viikko takaperin, kun Lukko kävi hakemassa Helsingistä täydet pisteet Steven Jandricin kahdella osumalla. HIFK:lla on omat huolensa kokoonpanorintamalla, joten Lukko lähtee kotiedun turvin varsin hyvistä asetelmista hakemaan paluuta voittokantaan.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto!

Tampereen kärkikaksikon takana käydään tällä hetkellä tiukkaa taistoa ja Lukon lisäksi ottelun vähemmän pelanneet Jukurit sekä KalPa on 51 pisteessä. Lukon kohdalla on ajoittain menty melkoista vuoristorataa, mutta viime aikoina otteet on olleet hyvällä tasolla. Viime ottelussa tosin katkesi Liigan puolella viiden ottelun mittainen voittoputki 1-0 vierastappiossa Sportia vastaan. Kyseessä oli kuitenkin varsin epäonninen ottelu Lukon kannalta, sillä se loi maaliodottamaa runsaasti ja laukoi lähes 40 kertaa, mutta tällä kerralla kiekko ei vain uponnut verkkoon.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
Tiukka tappio Vaasassa.

Torstaina jatketaan kotona.

#Lukko #Liiga

HIFK puolestaan sai tiistaina kolmen ottelun mittaisen tappioputken poikki, kun HPK kaatui lopulta lukemin 4-1. Illan ykköstähti oli nuori Kasper Lundell, joka iski Liiga-uran kaksi ensimmäistä maalia. Vaikeat ajat tuskin on kuitenkaan vielä ohi, sillä HIFK:lla on takalinjoilla iso määrä poissaoloja. HPK:ta vastaan sivussa oli Petteri Lindbohm, Luke Martin, Kasper Kotkansalo, Einari Luhanka, Niko Seppälä, Joona Lehmus sekä Otto Salin. Sen sijaan hyökkäyspäähän HIFK hankki laajuutta Vincent Marleaun muodossa.

Peleille päästään nappaamaan pieni siivu Lukon suoraa voittoa(1×2) Betsamigon tarjoamalla 2,30 kertoimella. Kyseessä on varsin tasaväkinen parivaljakko, mutta HIFK:lla kokoonpanohuolet hankaloittaa tilannetta ja Lukko pystyi viikko sitten vieraissakin vastaamaan pelilliseen haasteeseen. Mikäli tili vielä puuttuu, nappaa buukkeri listoille tarjouksen kera!

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.