pe 16.02. klo 18:30

KeuPa - Jokerit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Toinen myy ja toinen ostaa pelaajia – voimasuhteet liikkeessĂ€!

KeuPan ja Kooveen tilanne herÀttÀÀ play off -viivalla ihmetystÀ, kun molemmat hankkiutuvat eroon parhaista pelaajistaan. Vaikka manselaiset takana pysyisivÀtkin, ei sarjan kymmenenneltÀ paikalta ole kovin helppoa ponnistaa. Jokerit on toki jo varma jatkopelien pelaaja, ja kiikarissa on varmasti mahdollisimman hyvÀ sijoitus runkosarjassa, jotta kotieduista pystyttÀisiin nauttimaan mahdollisimman pitkÀÀn.

KeuPan viikko alkoi keskiviikkona Kiekko-Espoota vastaan, eikĂ€ vierasjoukkueella ollut ottelussa kovinkaan paljon nokan koputtamista. Numerot 4-0 ja selkeĂ€sti espoolaisille menneet laukaukset kertovat jo oleellisimman. Keuruulaiset menevĂ€t loppukauden talous edellĂ€, kun puolustaja ArtĆ«rs AndĆŸÄns siirtyi loppukaudeksi HPK:hon kokeilemaan liigavauhtia ja huipputehot nakutellut Leo Ring pukee jatkossa pÀÀlleen IPK:n nutun.

Jokereiden maakuntamatkailu sujui myötÀisissÀ tuulissa viime viikonloppuna, sillÀ tÀydet pisteet naarattiin sekÀ HermekseltÀ ettÀ Hokilta. Kokoonpanojen suhteen oltiin hieman ohuella, sillÀ Kajaanissa narripaidan puki pÀÀlleen vain yksitoista hyökkÀÀjÀÀ. NiinpÀ ennen siirtorajan loppua hankittiin kerralla KooveestÀ perÀti kolme pelaajaa: Niko Lahtinen, Samu Markkula ja Jeremi Wehmas ovat jatkossa Jokereiden miehiÀ.

On selvÀÀ, ettĂ€ KeuPa heikkeni entisestÀÀn, ja torstain siirtouutisiin reagoidaan nakuttamalla betsiĂ€ sisÀÀn Jokereihin. VĂ€hintÀÀn kahden maalin voitolla lunastellaan – veto sisÀÀn aina hyvĂ€lle Betsamigolle!

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jÀÀ taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi nÀin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetÀÀn tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitÀÀ voitot itsellĂ€si ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmÀisen talletuksen yhteydessÀ.

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta