pe 01.03. klo 18:30

TUTO - Hermes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kaksi hyvää joukkuetta, mutta Tuto on ratkaisevassa asiassa parempi!

TUTO ja Hermes hakevat molemmat asemiaan Mestiksen play offeihin, kun runkosarjaa on pelaamatta enää muutama ottelu joukkuetta kohden. TUTO tähtää runkosarjassa neljän sakkiin, mikä takaisi puolivälierissä kotiedun. Hermeksen tavoitteena on puolestaan pysyminen kuuden parhaan joukossa, minkä ansiosta joukkue välttäisi kivuliaat säälipleijarit. Motivaatiosta siis ei kummallakaan ole puutetta.

*HIFK-Kärpät matsiin posketon 60.00 JÄTTIKERROIN – Lue lisää tästä! ⭐

TUTO paistattelee tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa. Hyvästä iskukyvystä kertoo, että putken aikana ovat kärkijoukkueista kaatuneet IPK sekä Kiekko-Espoo. Eikä menestys ole ihme, sillä sairastuvan tyhjentyessä turkulaisten rosteri näyttää todella komeasti Mestiksen mitat täyttävältä. Kokemusta ja laatua on kaikkiin vitjoihin, ja samalla päävalmentaja Jonne Virtanen tuntuu löytäneen valmentajana itsensä.

Myös Hermeksellä on hyökkäyksessä kosolti laatua. Tehtyjen maalien puolesta joukkue onkin sarjan kärkikolmikon jälkeen tehokkain yhdistelmä. Viime viikonloppuna Hermes kärsi kaksi perättäistä kotitappiota. Molemmat ottelut olivat hyvin tasaisia, mutta tuloksena silti yhteensä nolla pistettä. Lauantaina Kiekko-Vantaata vastaan Hermes loi tukun hyviä maalipaikkoja, mutta päävalmentaja Tuukka Poikosen harmiksi kiekko saatiin vain kerran reppuun.

Hermes on ollut ihan kelpo joukkue, mutta TUTOa täytyy pitää vielä parempana tekijänä. Viimeiset 25 peliä turkulaiset ovat naaranneet pisteitä tasatahtiin sarjan kärkijoukkueiden kanssa. Tähän otteluun lähdetäänkin kotivoitto edellä, koska yli kahden kertoimilla turkulaisissa on valueta.

Nappaa kierrätysvapaa 10€ ilmaisveto!

Nopeampi tarjoaa Uhmapelaajille kierrätysvapaan 10€ ilmaisvedon ilman pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja saat 10€ ilmaisvedon:

1. Siirry TÄSTÄ Nopeammalle
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 10€
3. Aseta veto TUTO 10€ panoksella.
4. Kun veto on ratkennut saat 10€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.