pe 31.05. klo 20:00

AC Oulu - HJK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt on levätty ja vastustajan peli on pahasti hukassa – joko HJK:n maalihanat aukeaa?

Veikkausliigaa on tarjolla perjantaina neljän ottelun verran ja uuden valmentajan alaisuudessa operoiva HJK matkaa AC Oulun vieraaksi. Vaikka toistaiseksi ei olla nähty missään nimessä parasta HJK:ta, on isännät vetänyt sen verran pahasti vihkoon, että HJK nousee vieraissakin todella suureksi suosikiksi.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota riskitön veto talteen!

Oulussa kausi on mennyt toistaiseksi todella pahasti penkin alle. Isännät löytyy kahdeksan ottelun jälkeen toiseksi viimeiseltä sijalta neljällä pisteellä ja voittotili on yhä avaamatta. Oulu ei ole onnistunut kääntämään tasaisia matseja edukseen ja puolustuspäässä on sattunut aivan liian paljon virheitä. Kuusi maalia iskenyt Ashley Coffey johtaa sarjan maalipörssiä, joten hän on kyllä oman tonttinsa hoitanut kunnialla. Kotietu antaa kenties pientä uskoa Oulun suuntaan, sillä kolmesta kotimatsista ainoa tappio tuli VPS vastaan lukemin 1-2.

AC Oulu

@ACOulu
Ei pisteitä tänään Valkeakoskelta.

📣Seuraavaksi kotimatsi!
⚽️AC Oulu - HJK
📆Perjantaina 31.5.2024
🕗20.00
📍Raatin Stadion

Liput otteluun:
kauppa.acoulu.fi/tapahtumat/31-…

Kuva: Sanna Lahtinen-Mäkelä

#ACOulu
#Oulu
#Laivastonsiniset
#Veikkausliiga
#OulunEnergia

HJK:n leirissä toivottiin varmasti nopeaa parannusta valmentajan vaihdoksen jälkeen, mutta vielä sellaista ei ole nähty. Toki voitto Gnistanista ja 1-1 tasapeli Ilvestä vastaan olivat tuloksina kelvollisia, mutta edelleen HJK:n hyökkäyspeliltä odotetaan enemmän. Molemmissa matseissa HJK loi alle maalin verran maaliodottamaa – Ilves toki oli vastustajana äärimmäisen kova, mutta siihenkin matsiin HJK lähti kotikentällä suosikkina. Valtavin odotuksin hankittu Luke Plange onnistui Ilvestä vastaan iskemään kauden toisen maalinsa ja hän on yksi niistä pelaajista jolta HJK kaipaa parempaa tulosta. Sivussa ovat muun muassa ainakin Brooklyn Lyons-Foster sekä Kevin Kouassivi-Benissan.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
🎥 𝐓𝐨𝐤𝐞𝐧 𝐤𝐨𝐦𝐦𝐞𝐧𝐭𝐢𝐭

🗣️ "Poissaoloja on jonkin verran, mutta ei meidän edustusjoukkueen ringissä ole yhtäkään pelaajaa, joka ei pärjäisi Veikkausliigassa."

Katso koko haastis HJK TV:stä👇
🔗 youtu.be/M1s-NhCsUOc?si…

#HJK #Veikkausliiga

Nykyisillä kertoimilla vedot kummankaan joukkueen puolesta ei houkuttele, mutta sen sijaan lapulle napataan yli 2,5 maalia. HJK:n hyökkäyspeliltä odotetaan enemmän ja nyt luvassa on loistava paikka saada maalihanoja auki – alla on myös enemmän lepoaikaa kun esimerkiksi Ilvestä vastaan. Oulun on saatava kurssi kääntymään nopeasti, mutta on vaikea nähdä että isännät onnistuisi tässä matsissa tukkimaan puolustuspäätä riittävän hyvin.

Lyö vetoa ilman riskiä!

Optibet tekee räjähtävän paluun ja Uhmapelaajat pääsee kaapimaan kermat kakun päältä. Tarjolla on nimittäin kierrätysvapaata riskitöntä vedonlyöntiä! 🔥

Toimi näin:

1. Siirry Optibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja valitse Tervetulotarjous “Bonukseni” välilehdeltä.
3. Talleta 20/50/100€ ja lyö 10/25/50€ veto AC Oulu-HJK yli 2,5 maalia kertoimella 1,67.
4. Saat panostasi vastaavan riskittömän vedon ilman kierrätysvaatimusta.

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta