la 06.07. klo 04:00

Venezuela - Kanada

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tarjoileeko Kanada puhtaalla pelillä alkulohkon selvittäneelle Vinotintolle shokkihoitoa?

Venezuela ja Kanada kohtaavat Copa Américan puolivälierässä Arlingtonissa aikaisin lauantaina Suomen aikaa. Kanada keräsi A-lohkossa neljä pistettä, mikä riitti toiseen sijaan ylivoimaisen Argentiinan jälkeen ja Venezuela nappasi sen sijaan yllättäen B-lohkon voiton puhtaalla pelillä! Tasaista matsia voidaan hyvällä syyllä odottaa tulevasta koitoksesta.

*Eksklusiivinen ilmaisveto ja depobonari tarjolla! Tsekkaa vihjeen lopusta, miten nämä saa lunastettua!

Venezuela keräsi alkulohkossa siis yhdeksän pisteen saldon, mutta pelillisesti Fernando Batistan suojatit eivät kuitenkaan olleet millään tavalla ylivoimaisia. Meksiko-ottelun voitto oli pelitapahtumien valossa onnekas ja Ecuadoria vastaan saatiin pelata miltei koko matsi ylivoimalla Enner Valencian punaisen kortin turvin.

Concacaf

@Concacaf
The Canucks having a dream run 🤩

Les Rouges font un parcours de rêve 🇨🇦


Sivussa on molemmilta lauantaina yksi tärkeä hyökkäyspään pelaaja. Venezuelalta Darwin Machís kärsii pelikieltoa ja Jesse Marschin poppoosta Tajon Buchanan on loppukisat sivussa harjoituksissa tulleen loukkaantumisen vuoksi.

Valtavasti valueta tässä puolivälieräkohtaamisessa ei kirjoitushetkellä ole tarjolla, mutta Kanadan suoran voiton puolesta päästään kuitenkin ottamaan pikkupanoksella peliä. Venezuelan kertoimet vaikuttavat hieman painuneen alas alkulohkon perusteella, mutta ei Kanada pelillisesti ole Vinotintoa kuitenkaan jäljessä.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto 1X2 Kanada haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.