la 06.07. klo 15:00

Ilves - HJK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kotimaisen jalkapallon keihäänkärki täydessä Tammelassa – uudistunut Klubi kylässä!

Lauantaina Tammelan Stadionilla ollaan todellisen klassikko-ottelun parissa: Ilves ja HJK ottavat toisen kerran tällä kaudella yhteen. Ottelu on ollut jo päiväkausia loppuunmyyty. Helsingistä on odotettavissa nelinumeroinen määrä kannattajia Tammelaan. Vaikeaa alkukautta pelannut Klubi on odotettavasti mellastanut kesän siirtomarkkinoilla. Joko pytty luovutetaan suosiolla Töölöön?

Winnerz – kovia kertoimia ja riskitön veto!

Ilves on ollut toistaiseksi siirtomarkkinoilla hiirenhiljaa. Kentälläkin aivan paras terä on ollut kateissa. FC Lahtea vastaan jäätiin tasapeliin, vaikka johtoasemassa oli taatusti tarpeeksi paikkoja tappaa koko ottelu. Tässä ottelussa Doni Arifi on pelikiellossa, joten keskikentälle nostettaneen Lauri Ala-Myllymäki. Tämä on iso matsi Ilvekselle. Joukkueelle ja seuralle on kyse enemmästä kuin sarjapisteistä. Lauantaina puitteet ovat parhaat, mitä kotimaisessa sarjajalkapallossa on nähty.

HJK on viikon mittaan ilmoittanut useammankin sopimuksen. Klubin terveystilanne on sen verran hyvä, ettei keskenkuntoisia sainauksia varmasti heti nähdä kentällä. Vuoden 2022 maalikuningas Lee Erwin pääsee kyllä todennäköisesti välittömästi avaukseen. Klubi on Toni Korkeakunnaksen alaisuudessa saanut tulosta aikaan – tosin vieraspeleissä ei ole kulkenut yhtä hyvin kuin Töölössä. Kokoonpanon suhteen Tokella alkaa olla mukavasti vaihtoehtoja. Loppukaudesta työkalupakki onkin täynnä, kun kaikki hankinnat ovat täydessä terässä.

Tähän matsiin arvio on klassinen tasabuukki. Klubin kertoimissa on hieman hyvää, sillä se on kokonaisuudessaan ollut joukkueista vakuuttavampi viime aikoina. Otetaan kerroinvertailusta toppi kotiin – Winnerz kannattaa tsekata huolella.

Lyö 20€ veto – täysin ilman riskiä!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille 20 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi käteisenä!

Toimi näin:

1. Siirry Winnerzille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö veto HJK ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.