la 06.07. klo 17:00

VPS - Ekenäs IF

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tämän parempaa mahdollisuutta VPS:lle ei tarjoudu – yllättääkö EIF, vai joko jaloissa alkaa painaa?

Veikkausliigassa uusi kierros käynnistyy lauantaina kahdella ottelulla ja päivän myöhäisempi matsi pelataan Vaasassa Ekenäs IF:n matkatessa VPS:n vieraaksi. Tasoero joukkueiden välillä on erittäin suuri ja kotinurmella VPS:llä on hyvät mahdollisuudet laittaa orastava tappioputken alku poikki. EIF pystyy olemaan piinaava vastustaja, mutta nyt sillä myös painaa jaloissa Suomen Cupin ottelu KuPSia vastaan parin päivän takaa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa depobonari sekä 20€ ilmaisveto talteen!

Sarjataulukon kärkipäässä marginaalit on tällä hetkellä äärimmäisen pienet – HJK johtaa sarjaa 28 pisteellä, mutta takana VPS:n lisäksi KuPS sekä SJK on 25 pisteessä. Hiljattain kotijoukkueen ylle on kuitenkin noussut huolenaiheita, sillä kaikkinensa kuudesta edellisestä ottelusta vain FC Inter 2 kaatui Cupin puolella. Viimeisimpänä Interin vieraana tuli takkiin lukemin 3-1 – VPS oli varsinkin ensimmäisellä jaksolla selvästi jaloissa.

Vaasan Palloseura

@VPS1924
Voitot kiertävät edelleen. Eteenpäin kohti ensi viikon lauantaita.👊

#yhdessäseistään #seuraaraitaa #vepsu #vaasa #vasa #veikkausliiga #lemonsoftstadion #vps100

EIFin matka Suomen Cupissa tyssäsi keskiviikkona KuPSin oltua parempi lukemin 0-2. Siitä huolimatta EIFin tekemisessä on ollut hiljattain paljon hyvää ja vaikka pistesaldo ei päätä huimaa, on vieraat noussut Lahden kanssa tasapisteisiin. Kesäkuun alun jälkeen EIF on kaatanut Gnistanin kahdesti ja myös HJK:ta vastaan tuli voitto Cupin puolella. Joukkueen materiaali ei toki edelleenkään anna pelata näyttävää futista ja EIF on jatkuvasti ottavana osapuolena, mutta vieraat on osoittanut ettei siltä ilmaiseksi ole pisteitä tarjolla.

Vaikka EIF on odotuksiin nähden ollut hiljattain kaksikosta pirteämpi, on tässä täydellinen sauma VPS:lle saada koneet jälleen käyntiin. EIFin viikolla tullutta rasitusta ei voi väheksyä eikä vieraiden pelityyli perustu siihen että se pääsisi varsinaisesti pallon kanssa huilaamaan otteluiden aikana. Lisäksi varsinkin Gnistania vastaan punaisen kortin ottaneen Arian Kabashin poissaolo on iso miinus alakertaan. Näistä lähtökohdista haetaan lapulle VPS:n voitto vähintään kahden maalin erolla(-1,5).

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Tasoitus – VPS -1,5 haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.