su 07.07. klo 04:00

Uruguay - Brasilia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uruguay porskuttaa Bielsan johdolla kohti glooriaa! Jääkö pudotuspeleissä Brasilia ensimmäisenä jyrän alle?

Loisto-otteilla Copa Américan alkulohkon läpipelannut Uruguay kohtaa puolivälierissä alamaissa viime vuosina vaeltaneen Brasilian! Joko Dorival Júniorin suojatit heräävät pelaamaan vai onko Marcelo Bielsan hyökkäävä La Celeste jälleen brasseja kovempi? Näihin kysymyksiin saadaan sunnuntaiaamuyöllä vastauksia.

*Ilmaisvetoa pukkaa pelkällä talletuksella! Tsekkaa tipsin lopusta lunastusohjeet!

Tähän otteluun lähdetään vedonlyöntimarkkinoilla hienoisesta Brasilian etulyöntiasemasta. Tässähän ei ole oikeastaan minkään valtakunnan järkeä. Uruguaylla on laadukas rosteri, joka paiskoo yksissä tuumin duunia lipulle. Tällä hetkellä Uruguay vaikuttaa itse asiassa jopa koko turnauksen parhaalta joukkueelta.

Selección Uruguaya

@Uruguay
👀 𝐃𝐢𝐬𝐞𝐧̃𝐚𝐧𝐝𝐨 𝐞𝐥 𝐩𝐥𝐚𝐧

#ElEquipoQueNosUne


Uruguaylta Maximiliano Araújo lienee riittävän hyvässä kunnossa – näissä kisoissa vakuuttanut hyökkääjätaituri vaihdettiin kovan törmäyksen seurauksena USA-pelissä ja Brasilia-peli oli alun perin isossa vaarassa jäädä väliin. Brasilialla on sen sijaan kovan kaliiberin poissaolo, kun Vinícius Júnior kärsii pelikieltoa.

Näillä kertoimilla kuuluu lähteä Uruguayn kelkkaan vedoissa. Alkulohkossa Bielsan ryhmällä ei ollut minkään valtakunnan hätää ja jos ihan puhtaasti mietitään, millaisia kavereita joukkueilla on päävalmentajan tontilla, vie Bielsa Dorivalia kuin pässiä narussa taktisella puolella. Uruguay +0 lapulle ja isoa panosta tiskiin!

Ensitalletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.