la 06.07. klo 19:00

Englanti - Sveitsi

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Southgaten lyijykomppanian viimeinen marssi? Sveitsillä piisaa potentiaalia Englannin tiputtamiseen!

Löytääkö Englanti tehoja tiivistä Sveitsiä vastaan? Käkikellomaa ei ole ollut tässä turnauksessa mikään hupijoukkue ja sitä on pystytty horjuttamaan ainoastaan korkealla prässillä, joka ei varsinaisesti mahdu englantilaisten pelikirjan kanssa samaan lauseeseen. Uskomattoman tylsää jalkapalloa pelaava Englanti on juuri sellainen joukkue, joille Sveitsi on pitkänyt oppitunteja laadukkaasta ja tehokkaasta pallonliikuttelusta.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta jopa kuusi 25€ ilmaisvetoa vain yhdellä talletuksella.

Sveitsin suoritus 2–0-voitossa aneemista Italiaa vastaan oli erittäin laadukas. Vaikka spagettimiehistö oli huono, ei sveitsiläisiltä oteta mitään pois. Joukkue pystyi dominoimaan ottelua ja upeaa turnausta pelaava Bologna-keskikenttä Remo Freuler sekä Ruben Vargas häärivät yhdessä kapellimestareinä ylimarssissa. Jos tehokkuus kuvaa Sveitsiä, samaa ei voi sanoa Englannista – eihän se pääse edes iskupaikoille.

England

@England
📍 Düsseldorf Arena

A look at tomorrow's quarter-final venue 👀

Garreth Southgaten pelikirja on vuosista ja kisoista toisiin samaa lyijytystä. Englanti kyttää iskupaikkoja, kun sen materiaalilla pitäisi ottaa ohjat omiin käsiin ja onnistua laadukkaasti rakentelussa, murtautumisessa ja maalinteossa. Tällä hetkellä Englanti ei tee mitään kolmesta edellä mainitusta asiasta edes kohtuullisesti. Maaleja ei voi tehdä, jos ei murtailu. Jos ei ole laadukasta rakentelua, ei voi murtautua.

Sveitsi on omiaan niistämään Englannin altavastaajamoodissa pelaavan tähtisikermän. Joukkue pelaa kurinalaisesti – ei kuitenkaan niin kurinalaisesti, että se tappaisi sielun omasta pelaamisestaan. Uhmapelaajat odottaa erittäin niukkamaalista kamppailua, jossa sveitsiläisillä on täydet mahdollisuudet napata seuraava järkälemäinen päänahka – pelivalinnaksi otetaan, että Sveitsi menee jatkoo. Kerrotaan vielä, että Marc Guehi on Southgaten lyijykomppaniasta sivussa pelikiellon vuoksi. Sveitsillä ei pelikieltoja ole.

Ilmaisvetotakuu! Kuusi ensimmäistä 25€ betsiä, kuusi 25€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille kuusi 25€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 25€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän kuudesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 25€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 25-150€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Jatkoon – Sveitsi” 25€ panoksella.
4. Saat 25€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä víidesti 25€ laakilla ja saat yhteensä 150€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.