su 07.07. klo 01:00

Kolumbia - Panama

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kolumbia etenee höyryjunan lailla Copa Américassa! Onko Panama sunnuntaiaamuyöllä köykäinen vastustaja?

Copa Américan D-lohkon ennen Brasiliaa voittanut Kolumbia kohtaa Arizonan State Farm Stadiumilla puolivälierässä Panaman. Thomas Christiansenin luotsaama Los Canaleros jäi Uruguayn taakse, mutta voitto Yhdysvalloista siivitti sentään joukkueen miltei sensaatiomaisesti jatkoon! Onko viime vuonna Gold Cupin loppuottelussa olleella Panamalla saumaa haastaa kovavireistä Kolumbiaa?

*Posketonta bonusvalueta tarjolla! Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada talletusbonuksen huokeilla kierrätysvaatimuksilla!

Kolumbiahan on tällä hetkellä uskomattomassa 26 ottelun mittaisessa tappiottomien pelien putkessa. Alkulohko startattiin hieman hikisellä 2-1-voitolla Paraguaysta, mutta Costa Ricasta ei ollut kakkoskierroksella mitään vastusta. Päätöskierroksella Los Cafeterosin jatkopaikka oli jo käytännössä varma ja lohkovoittokin pokattiin lopulta tasapelillä brasseja vastaan.

Selección Colombia

@FCFSeleccionCol
¡𝙈𝙖𝙣̃𝙖𝙣𝙖 𝙗𝙪𝙨𝙘𝙖𝙢𝙤𝙨 𝙡𝙖 𝙎𝙚𝙢𝙞𝙛𝙞𝙣𝙖𝙡!

🆚 🇵🇦
🗓 Sábado 6 de julio
🕞 5:00 p.m. (Hora COL)
🏟 State Farm Stadium, Glendale AZ
🏆 Copa América
📺 @CanalRCN @GolCaracol

#TodosSomosColombia 🇨🇴


Jhon Lucumí on todennäköisesti vielä loukkaantuneiden kirjoissa ja Kolumbialta puuttuu keskikentältä myös pelikieltoa kärsivä Jefferson Lerma. Panamallakin on keskikentältä tärkeä peluri sivussa, kun Adalberto Carrasquillalla on vielä toinen ottelu lusittavana USA-pelin suoran punaisen takia.

Kolumbian pitäisi tasoeronsa turvin sunnuntaiaamuyön ottelu klaarata. Néstor Lorenzon ryhmä on ollut todella vahva alakerrassa ja hyökkäyspäässä vanha kunnon James Rodríguez on jaellut uskomattomia keskityksiä joukkuekavereiden päänuppeihin. Kolumbialle lähtee peliä -1,5:n tasoituksella!

Tuplaa talletus – Vain 4x kierrätys!!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 100% talletusbonuksen vain 4x kierrätyksellä! Tarjolla on siis aivan posketon value 🔥

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta haluamasi summa käyttäen tervetulotarjous – talletuksesi tuplataan.
3. Lyö veto Kolumbia -1,5 haluamallasi panoksella.
4. Grindaa bonari läpi ja nosta käteiset tilille! ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.