su 15.09. klo 18:30

Wolves - Newcastle

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Heitetäänkö Harakat Susille Valioliigasunnuntaissa?

Wolves isännöi sunnuntain alkuillan ottelussa Newcastlea Molineuxilla. Gary O’Neilin käskyttämä kotijoukkue sai maaottelutaukoa edeltäneellä kierroksella pistetilinsä auki Nottingham Forest-tasapelin myötä, kun kaksi ensimmäistä rundia tuottivat lähinnä murhetta isojen lontoolaisvihulaisten käsittelyssä. Newcastle on O’Neilin poppoolle seuraava kova testi.

*Ensitalletuksella ilmaisveto! Tsekkaa lunastuskoordinaatit tipsin lopusta!

Newcastlen saldona on kolmelta ensimmäiseltä kierrokselta vierastasuri Bournemouthista ja voitot kotona Tottenhamista ja Southamptonista. Eddie Howen miehistö mielii ensi kaudeksi jälleen Eurooppaan ja startti uuteen kauteen on ollut ainakin tuloksellisesti kelvollinen. Viime kaudella kärsittiin Harakoiden leirissä merkittävistä poissaoloista ja paljon riippuukin tällä sesongilla siitä, miten miehet pysyvät kasassa.

Wolves

@Wolves
Hee Chan's first goals at Molineux 🇰🇷

#WOLNEW | @MNEGlobal


Harakoilta on topparin tontilta pitkään sivussa Sven Botman ja Jamaal Lascelles, mutta Fabian Schär on sentään lusinut pelikieltonsa. Lewis Miley, Callum Wilson ja todennäköisesti Joe Willock jatkavat myös lasaretissa. Susilta puuttuu varmasti Enso González ja Sasa Kalajdzic. Todennäköisesti sivussa on myös Boubacar Traoré, mutta Yerson Mosquera, Mario Lemina ja Rayan Aït-Nouri ovat luultavasti pelikykyisiä.

Lapulle otetaan Molineuxin koitokseen keskipatilla Wolvesia. Isännät pääsevät peliin näillä näkymin vahvalla koosteella eikä Newcastle ole pelillisesti vaikuttanut vielä kovin vakuuttavalta. Harakathan ovat laittaneet kaikkein hurjimmat esityksensä tiskiin kotiyleisön edessä, mikä toki on aivan normaaliakin. Molineuxilla matsi ei ole mikään läpihuutojuttu.

Talleta 25€ ja saat 25€ ilmaisvedon!

Foggybet tarjoaa Uhmapelaajille mukavan tarjouksen, saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Foggybetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.