ti 17.09. klo 22:00

AC Milan - Liverpool

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tutut UCL-kiistakumppanit vastakkain San Sirolla – kovan valuen pelikohde tarjolla!

Mestarien liigan uusi formaatti vihitään käyttöön tiistaina. Pelejä riittää jatkossa enemmän ja sehän ainakin Uhmapelaajille maistuu. Avauspäivän yksi mielenkiintoisimmista matseista on AC Milanin ja Liverpoolin kohtaaminen San Sirolla! Vastakkain ovat kaksi nimenomaan tässä kilpailussa kannuksensa hankkinutta seuraa – vain Real Madridilla on enemmän mestaruuksia.

*Vedonlyöntibonus poikimaan! Tsekkaa tästä syyskuun 2024 rahanarvoiset tarjoukset!

Viikonlopun kenraali ei mennyt Arne Slotin luotsaamalta Liverpoolilta millään lailla putkeen. Nottingham Forest varasti kaikki kolme pistettä Anfieldilta ja hyville maalipaikoille luoviminen tuotti Merseysiden punapaidoille melkoista tuskaa. Milan voitti toisaalla Joel Pohjanpalon ja Jesse Jorosen edustaman Venezian 4-0, joten ainakaan apinaa ei pitäisi Rossoneri-hyökkääjillä olla niskassa.

AC Milan

@acmilan
No dwelling on the past. No fretting about the future. It's all about the here and now 🔥

#UCL #MilanLiverpool #SempreMilan


Paulo Fonsecan käskyttämältä kotijoukkueelta puuttuu varmuudella tiistaina Marco Sportiello, Ismaël Bennacer ja Alessandro Florenzi. Malick Thiawin tilannekin näyttää hankalalta, mutta Davide Calabria on karistanut omat kolhunsa. Federico Chiesa on Poolilta iso kyssäri ja Harvey Elliott on varmasti sivussa.

Milania kelpaa läiskiä näillä kertoimilla lapulle hieman isomminkin. Rossoneri on täksi kaudeksi saanut riveihinsä Fonsecan ohella muun muassa Youssouf Fofanan, Álvaro Moratan, Tammy Abrahamin ja Strahinja Pavlovicin kaltaiset laatu-ukot. Avainpelaajat saatiin sen sijaan pidettyä ja tällä rosterilla pitäisi olla tulossa menestystä. Pool ei vakuuttanut viikonloppuna ja San Siro ei varsinaisesti ole mikään automaattinen täysi pistepotti.