ti 17.09. klo 19:45

Juventus - PSV

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bianconeri on rangaistuksensa kärsinyt – ellei PSV tarjoa lisää raippaa!

Mestarien Liiga palaa kehiin uudella turnausformaatilla. Tällä annetaan jonkunlaista vastausta huippuseurojen kaavailemaan superliigaan. Juventus palaa eurokentille vuoden tauon jälkeen – seura suljettiin vuosi sitten ulos europeleistä talousrikkeittensä seurauksena. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Juvella on ollut vaikeuksia noudattaa sääntöjä. Juventus on pärjännyt aikaisemmin europeleissä hollantilaisia vastaan hyvin, mutta PSV Eindhovenin se kohtaa ensimmäisen kerran.

iBet on rautaa – avaa nyt vihdoin se tili!

Juventus on aloittanut Serie A:n mallikkaasti. Neljän kierroksen jälkeen Bianconeri porskuttaa tappioitta. Kahdesta tasapelistä huolimatta Juvea vastaan ei ole tehty vielä sarjapeleissä yhtään maalia. Kokoonpanopuolella Thiago Mottalla on mistä valita, vaikka Arkadiusz Milik on yhä poissa, ja Francisco Conceição saattaa myös huilata vielä tiistaina. Motta on antanut alkukaudesta myös nuorille lupauksille peliaikaa, mikä palvelee joukkuetta pitkällä tähtäimellä.

JuventusFC 🇬🇧🇺🇸

@juventusfcen
Getting our preparations 🔛 for #JuvePSV 🏃‍♂️

#UCL

PSV:llä on alla virheetön alkukausi Eredivisiessä. Se on voittanut kaikki ottelunsa ja vieläpä selkeällä marginaalilla. Eindhovenin ylpeys hallitsi viime kautta Hollannissa suvereenisti. Peter Boszilla on harminaan muutama pitkäaikaisempi loukkaantuminen, mutta kärkimies Luuk de Jong palasi viheriölle jo viikonloppuna ja osui NEC:iä vastaan pilkulta. Harva muistaa, että PSV on jopa voittanut Mestarien Liigan – tämä tapahtui tosin jo vuonna 1988.

Juventus on tietysti suosikki, mutta PSV on sen verran kova nippu, etteivät prosentit nyt ihan taivaisiin nouse. Yli kahden kertoimet ristikakkoselle ovat liikaa, joten niihin myös tartutaan vetosuosituksen merkeissä.

Tuplaa vedonlyöntikassa ja grindaa bonari kotiin!

iBet tarjoo Uhmapelaajille 100% talletubonuksen, jossa on varsin reilu kierrätys. Tuplaa siis pelikassa alta löytyvien ohjeiden mukaan ja grindaa bonari himaan!

Toimi näin:

1. Siirry iBetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-250€, saat 40-500€ pelirahaa
3. Lyö veto PSV +0.5 haluamallasi panoksella, ja aloita kierrätys.
4. Bonuksella on 7x kierrätysvaatimus (50€ maxbet, kerroinvaatimus 1,9 sinkut&combot)

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.