ke 18.09. klo 18:30

Pelicans - Ässät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

Ässien maalivahtitilanne tarjoaa vedonlyöjälle mahdollisuuksia

Liigan keskiviikon ottelukierroksella Pelicans kohtaa ensimmäisessä ottelussaan Porin Ässät. Odotamme ottelusta tapahtuma- ja maalirikasta. Mikä parasta, korkealle maalimäärälle saa myös avokätisen kertoimen.

Ässät koki kauden ensimmäisessä ottelussaan pahimman mahdollisen takaiskun. Joukkueen ehdoton ykköstähti Niklas Rubin loukkaantui. Hätävarana joukkue värväsi maalivahti Joni Ortion, mutta hänet todennäköisesti nähdänä tositoimissa vasta loppuviikosta. Porilaisten tolppien välissä Pelicans-ottelussa nähdäänkin suurella todennäköisyydellä Karolus Kaarlehto. Viime kaudella hän esiintyi Ässien maalilla 11 ottelussa torjuntaprosentilla 89,5. Kaarlehdolla on kiltisti sanottuna ottelun maalimäärää selvästi nostattava vaikutus.

Porin Ässät

@PorinAssat
Tervetuloa!

Joni Ortio tuo Ässiin runsaasti kokemusta kansainvälisistä huippusarjoista:

👉assat.com/joni-ortio-ass…

#Ässät #Liiga

Pelicansin maalivahtipeli ei ole sekään vakuuttanut. Olof Lindbom ja Jasper Patrikainen ovat näyttäneet hyvin epävarmoilta, joten eiköhän Ässien hyökkäys pääse pöllyttämään pussinokkien maalia useampaan kertaan. Lahtelaisten kenttäpelissä taas on nähty iloinen yllätys, kun koko viime kauden sakannut ylivoimapeli on näyttänyt erinomaiselta. Tähtipelaajien lisäksi myös alempien ketjujen miehet Leevi Tukiainen ja Rasmus Kumpulainen ovat saaneet onnistumisia, joten Pelicansin hyökkäyksestä löytyy runsaasti kuumaa tulivoimaa.

Ässien maalivahtitilanne ja Pelicansin vahva ylivoimapeli tarjoavat vedonlyöjälle hienon tilaisuuden. Pelivalintamme on, että ottelussa syntyy yli 5,5 maalia. Veto siis osuu, jos peli päättyy esimerkiksi 4-2, 5-1 tai 8-6 loppulukemiin.

Lyö 20€ veto – täysin ilman riskiä!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille 20 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi käteisenä!

Toimi näin:

1. Siirry Winnerzille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö veto Ottelussa yli 5,5 maalia ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.