ke 18.09. klo 19:45

Sparta Praha - Salzburg

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vierasjoukkueessa etua! Jääkö Kaan Kairisen ja Tim Sparvin joukkue nuolemaan näppejään?

Suomalaisittain on edessä keskiviikkona mielenkiintoinen ottelu Mestarien liigassa, kun Kaan Kairisen edustama Sparta Praha isännöi RB Salzburgia. Kairinen ei ole suinkaan ainoa ”suomalaisspartalainen”, sillä myös Tim Sparv on mukana joukkueen valmennustiimissä. Salzburg on Spartalle takuulla hankala rasti keskiviikkona.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit painaa betsit Salzburgin suoralle voitolle ilman riskiä!

Viikonloppuna molemmat joukkueet olivat levossa, mutta tälle syynä ei ollut suinkaan keskiviikon tuleva europeli vaan rankkasateet ja tulvat, jotka siirsivät valtavan määrän muitakin pelejä. Lepotilanne kaksikolla on siis optimaalinen ja jalkoja pitäisi piisata. Formia on sen sijaan hieman haastavampaa arvioida, kun viikonlopun ottelusiirroista johtuen edelliset kilpailulliset pelit ovat kuun vaihteesta.

FC Red Bull Salzburg EN

@FCRBS_en
🎙️ Pep Lijnders:

"Tomorrow we will need not just the starting XI, but the full 16. It will be an intense game and we will need every single player.

"As far as the quality of the team is concerned, I am fortunately spoilt for choice."

#UCL | @ChampionsLeague


Isänniltä ainoastaan Imanol García on sivussa polvivamman takia. Jakub Pesek ja Roman Mokrovics ovat vielä matsipäivän aattona epävarmoja. Fernando, Karim Konaté, Maurits Kjaergaard, Takumu Kawamura, Leandro Morgalla ja Daouda Guindo ovat lasaretissa vierailta. Stefan Bajceticin ja Bobby Clarkin debyytit ovat todennäköisesti agendalla keskiviikkona.

Lapulle maistuu kohtalaisen hyvin Salzburg – pelivalintana on +0 eli tasurilla betsi mitätöidään. Salzburgin rosteria uusitaan tasaiseen tahtiin vuodesta toiseen, mutta pelitapa elää ja voi hyvin. Kerroinasettelu voisi olla ilman muuta lähempänä tasabookkia.

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille riskittömän 25e vedon – jos veto ei osu saat panoksen takaisin käteisenä. Ei pieniä pränttejä tai muuta säätämistä 🔥

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta 25€.
3. Lyö veto 1X2 Salzburg 25€ panoksella.
4. Jos veto ei osu, palautuu panos pelitilillesi – voitot saat pitää itselläsi! ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

Kertoimet ottelulleAC Sparta Praha - FC Salzburg18.09.2024