to 19.09. klo 22:00

Atalanta - Arsenal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hyökkäysvoittoisen kotijoukkueen puolustus ammutaan reikäjuustoksi Bergamon UCL-illassa!

Atalanta isännöi Mestarien liigassa torstaina Arsenalia Gewiss Stadiumilla. Gian Piero Gasperinin suojatit nappasivat viime kaudella Eurooppa-liigan kruunun ja alkavalla UCL-kaudella tähtäimet ovat ilman muuta korkealla. Ennakkoon vahvemmalla Arsenalilla on merkittäviä loukkaantumishuolia ottelun alla, joten onko La Dealla paikka yllättää?

*Depobonari talteen! Tsekkaa koordinaatit tipsin lopusta!

Arsenal oli viikonloppuna tositoimissa Pohjois-Lontoon derbyssä, jossa kaadettiin miehekkäällä esityksellä Tottenham. Loukkaantumishuolet kasaantuivat maaottelutauolla ja sivussa olivat Martin Ödegaard, Riccardo Calafiori, Oleksandr Zinchenko, Takehiro Tomiyasu, Kieran Tierney, Mikel Merino ja pelikiellossa ollut Declan Rice, joka nyt palaa tietysti freesinä kehiin. Calafiori ja Bukayo Saka ovat epävarmoja torstaille.

Arsenal

@Arsenal
We LOVE that passion.

Gabriel's derby day winner in slow-mo 😍


Atalantalta ovat sivussa pitkäaikaispotilaat Giorgio Scalvini ja Gianluca Scamacca. Lisäksi alakerrasta puuttuu Ben Godfrey ja Rafael Tolói. Alakerrassa joudutaan siis yhä soveltamaan. La Dea on ollut europeleissä viime vuosina erittäin viihdyttävää seurattavaa ja omissakin tietysti soi kovaan tahtiin.

Arsenalin voittoa kelpaa mediumisti nasautella torstaille. Atalanta paikoitellen toki äityy loistaviinkin vetoihin Euroopassa, mutta alakerrassa touhutaan nyt niin huteralla tasolla, että heikompaa hirvittää. Serie A:ssahan Atalantan puolustuspelaaminen on ollut esimerkiksi xG:n valossa miltei sarjan heikointa kastia.

Tuplaa vedonlyöntikassa ja grindaa bonari kotiin!

iBet tarjoo Uhmapelaajille 100% talletubonuksen, jossa on varsin reilu kierrätys. Tuplaa siis pelikassa alta löytyvien ohjeiden mukaan ja grindaa bonari himaan!

Toimi näin:

1. Siirry iBetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-250€, saat 40-500€ pelirahaa
3. Lyö veto 1X2 Arsenal haluamallasi panoksella, ja aloita kierrätys.
4. Bonuksella on 7x kierrätysvaatimus (50€ maxbet, kerroinvaatimus 1,9 sinkut&combot)

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

Kertoimet ottelulleAtalanta BC - Arsenal19.09.2024