to 19.09. klo 19:45

Feyenoord - Leverkusen

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Luken ja Xabin poppoo kaasuttaa kohti UCL-menestystä! Hollantilaisisäntä on torstaina pulassa!

Mestarien liigan yksi ”suomalaisseuroista” eli Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen avaa kauan odotetun urakkansa Mestarien liigassa torstaina De Kuipilla Feyenoordin vieraana. Xabi Alonson käskyttämä Die Werkself eteni viime kaudella voitosta voittoon ja Bundesliigan sekä DFB Pokalin ohella myös euromenestys oli lähellä. Atalanta oli lopulta kuitenkin Eurooppa-liigan finaalissa tyly vastustaja.

*Kurkkaa tästä syyskuun 2024 rahanarvoisimmat vedonlyöntibonukset!

Feyenoordissa ovat koittaneet muutoksen tuulet, kun menestysvalmentaja Arne Slot lähti kovempien haasteiden perässä Liverpooliin ja Brian Priske tuli Sparta Prahasta korvaajaksi. Alkukausi on ollut aavistuksen tahmea Rotterdamissa, kun neljästä Eredivisie-matsista on voitettu vain yksi ja saldoon mahtuu lisäksi kolme tasuria. Hyökkäyspää vaikuttaa vielä olevan jokseenkin kesälomilla, ainakin mitä luotuun maaliodottamaan tulee.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04_en
Good vibes heading into the #UCL! 😁


Feyenoordilla on lasaretissa Santi Bueno, Bart Nieuwkoop sekä polvivaivaiset Calvin Stengs ja Quilindschy Hartman. Thomas Beelenilläkin on ollut kolhuja. Leverkusenilla on jälleen koko rosteri terveiden kirjoissa – Exequiel Palacioskin on mukana reissussa.

Slotin ohella Feyenoord menetti kesällä myös Mats Wiefferin, Lutsharel Geertruidan ja Yankuba Mintehin muihin maisemiin, joten tässäkin mielessä voi rotterdamilaisille olla luvassa vaikeampia aikoja. Leverkusenin puolesta maistuu ottaa näistä lähtökohdista betsi. Tasoero on iso.

Kertoimet ottelulleFeyenoord - Leverkusen19.09.2024