pe 20.09. klo 18:30

Ässät - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Ässien hyökkäyskalusto on mainettaan parempi

Perjantaina Liigassa nähdään mielenkiintoinen kamppailu Ässien ja Kärppien välillä. Ennen kauden alkua harvalla oli uskoa porilaisiin, kun taas Kärppiä pidettiin yhtenä suurimmista mestarisuosikeista. Ässät on kuitenkin yllättänyt positiivisesti ja odotamme perjantain kamppailusta todella tasaista. Voittajan pelaaminen ei kuitenkaan innosta, vaan enemmän houkuttelee maalimäärä.

Ässien hyökkäys teki keskiviikkona tuhoa Pelicansia vastaan iskemällä viisi maalia. Porilaisten kiekollinen peli oli kaunista katsottavaa. Syötöt napsuivat vauhdilla lavasta lapaan niin kuin jengi olisi ollut yhdesä pidempäänkin. Ässien ainoa selkeä heikkous on ylivoimapeli, joka ei ole tuottanut vielä tulosta. Kannattaa käydä katsomassa porilaisten ylivoimavaihdot. Joukkue luo maalipaikkoja liukuhihnalta ja onnistuminen on vain ajan kysymys. Lisäksi Ässien maalissa pelaa Joni Ortio, joka palkattiin pikahälytyksellä paikkaamaan loukkaantunutta Niklas Rubinia. Missäköhän pelikunnossa kokenut veskari mahtaa olla?

Porin Ässät

@PorinAssat
Nähdäänkö tämä illan Tulosruudussa, @MTVUrheilu?

Proffa Järvinen, hyvät naiset ja herrat. 🧙‍♂️🔥

#Ässät #Liiga 🎥 @MTVUrheilu

Porin Ässät

@PorinAssat
🚨ANTTALAINEN!

Uran avausmaali Ässissä ja tauluun 2-5 aikaan 46:41

Proffa Järvisen syötön taso: Urheiluruutu

#Ässät #Liiga

Kärppien hyökkäyskalusto on taas Liigan tulivoimaisin. Teemu Turunen, Reid Gardiner, Ben Tardif ja Michal Kovarcik ovat kaikki kovanluokan tähtiä. Vielä alkukaudesta oululaiset eivät ole maaleilla mässäilleet, kun joukkue on tehnyt kahteen matsiin kuusi häkkiä. Odotamme tulvaporttien viimein avautuvan heikon porilaismaalivahtitilanteen avustamana.

Odotamme Ässien ja Kärppien ottelusta tasaista mutta runsasmaalista. Pelivalintamme on, että ottelussa syntyy yli 5,5 maalia. Veto siis osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 4-2, 5-1 tai 7-6 loppulukemiin.

Lyö 20€ veto – täysin ilman riskiä!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille 20 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi käteisenä!

Toimi näin:

1. Siirry Winnerzille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö veto Ottelussa yli 5,5 maalia ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.