la 21.09. klo 17:00

JYP - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

JYP tuoreena kaukaloon – jääkö Tapparalle viikonlopusta mitään käteen?

Lauantaina kiekkoillaan Jyväskylässä, kun viikon ainoa ottelun pelaava JYP kohtaa jo kolmatta peliä tällä viikolla pelaavan Tapparan. JYP on saanut hyvin valmistautua ja lepoedun avulla se saa hieman kavennettua kaksikon välistä tasoeroa, joka materiaalin osalta on melko suuri vieraiden eduksi. Saako Tappara pelin kuntoon, vai onko koneet vieläkin tukossa?

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota talletusbonus talteen!

JYP kohtasi ensimmäisellä viikolla Pelicansin sekä KalPan ja yhteensä neljä pistettä oli varsin kiitettävä saldo. JYP joutui tulemaan toimeen ilman tärkeitä hyökkääjiä Juuso Puustista sekä täksi kaudeksi hankittua Pekka Jormakkaa, mutta puolestaan Pelicansista saapunut Nathan Schnarr pääsi pisteille molemmissa otteluissa. Maalilla kaiken järjen mukaan nähdään jälleen Veini Vehviläinen, joka esiintyi hyvin molemmissa otteluissa.

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
Makea voitto Hippoksen perjantai-illan päätteeksi!🌪🏒

🚨Perttu
🚨Tieksola
🚨Jonsson

Ensi viikolla jatketaan, JYP-Tappara La 21.9. klo 17:00!🌪
🎫 ticketmaster.fi/jyp

#JYPliiga #meollaanJYP #keskisuomesta #Liiga

Tappara aloitti viikon vakuuttavalla voitolla SaiPaa vastaan, mutta puolestaan perjantaina paremmuudesta ei ollut epäselvyyttä HIFK:n ryöstäessä täydet pisteet Tampereelta lukemin 1-4. Maaliodottamien valossa ottelu tosin oli tasainen, mutta on hyvä muistaa että Tappara oli lähes koko ottelun tappiolla hakemassa lisäosumia. Tapparalta on nähty vaihtelevia esityksiä, mutta on selvää ettei Rikard Grönborg voi tällä hetkellä olla tyytyväinen hallitsevan mestarin otteisiin kaukalossa. Pientä plussaa oli Aapeli Räsäsen paluu kokoonpanoon HIFK-ottelussa.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Lopputulos tänään.

Tuloksen tarjoaa: Lecklé

Vetojen osalta lähdetään testaamaan mikäli Tappara olisi yllätettävissä toista kertaa peräkkäin – lapulle otetaan JYPin lopullinen voitto(ML). Tapparalla on vielä runsaasti enemmän annettavaa mitä on toistaiseksi nähty, mutta taso hakee vielä itseään eikä edeltävän illan ottelun jälkeen ole helppo lähteä pelaamaan huilannutta joukkuetta vastaan. Lisäksi luvassa voi olla kakkosvahti Paavo Korhosen vuoro torjua Juha Metsolan pelattua HIFK:ta vastaan.

Tuplaa vedonlyöntikassa ja grindaa bonari kotiin!

iBet tarjoo Uhmapelaajille 100% talletubonuksen, jossa on varsin reilu kierrätys. Tuplaa siis pelikassa alta löytyvien ohjeiden mukaan ja grindaa bonari himaan!

Toimi näin:

1. Siirry iBetille TĂ„STĂ„!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-250€, saat 40-500€ pelirahaa
3. Lyö veto Lopullinen voittaja – JYP haluamallasi panoksella, ja aloita kierrätys.
4. Bonuksella on 7x kierrätysvaatimus (50€ maxbet, kerroinvaatimus 1,9 sinkut&combot)

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

Kertoimet ottelulleJYP Jyväskylä - Tappara Tampere21.09.2024