la 21.09. klo 17:00

Ilves - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ilves pöllyttää Pelicansia ja kunnolla

Lauantaina Tommi Niemelän valmentama Ilves kohtaa käskijän entisen seuran Lahden Pelicansin. Tuttuun tapaan vierasjoukkueen peli on syksyllä ihan sekaisin, joten tupsukorvat lähtevät otteluun ylivoimaisena ennakkosuosikkina. Ilveksen kertoimet eivät kuitenkaan saa viisaria värähtämään, vaan mielenkiintoisempi kohde löytyy maalimäärän puolelta.

Olemme alkukaudesta toitottaneet Pelicansin heikkoa maalivahtitilannetta ja rahastaneet sillä useaan kertaan onnistuneesti. Olof Lindbom on pelannut keskinkertaisesti (88,9%) ja Jasper Patrikainen heikosti (83,9%). Lauantaina maalissa on odotettavasti Patrikainen. Heikkoa maalivahtipeliä ei kuitenkaan pelkästään selitä Pelicansin surkeaa lentoa, vaan yhtä suuria ongelmia on puolustuspelaamisessa. Merkkausvirheitä sattuu tämän tästä. Odotammekin Ilveksen laadukkaan hyökkäyksen repivän pelikaanilauman kappaleiksi.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Liiga-kierroksen kaunein osuma? 🙌🚨

Nyt vastustajaa hassuttelee Mänty ja Supi!

📺 Katso: MTV Katsomo
🎙️ Kuuntele: ilves.com/plus

#Ilves #Liiga

On siis ilmiselvää, että Ilves tulee naatiskelemaan maaleilla, mutta eiköhän Pelicanskin pääse verkkoa pöllyttämään. Joukkueen kakkosylivoima on ollut erinomaisessa vedossa Leevi Tukiaisen ja Rasmus Kumpulaisen johdolla. Vaikka Lukkoa vastaan lahtelaiset jäivätkin ilman maaleja, maaliodottamaa joukkue onnistui luomaan kahden byyrin edestä. Hyökkäyspeli Pelicansilla nimittäin toimii.

Näkemys Ilveksen ja Pelicansin matsiin on selvä. Kotijoukkue Ilves pääsee huudattamaan yleisöään kurittamalla lahtelaisten koomailuista. Pelicans jää kakkoseksi, mutta onnistuu sekin muutamaan otteeseen maalinteossa. Niinpä kupongille isketään, että ottelussa syntyy yli 5,5 maalia. Veto siis osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 4-2, 5-1 tai 7-3 lukemiin.

Lyö 20€ veto – täysin ilman riskiä!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille 20 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi käteisenä!

Toimi näin:

1. Siirry Winnerzille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö veto Ottelussa yli 5,5 maalia ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.