ke 02.10. klo 22:00

Aston Villa - Bayern München

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bayern on ollut murskaava – jääkö Aston Villa nuolemaan näppejään kotinurmella?

Mestarien liigaa pelataan jälleen keskiviikkona ja nyt otetaan katsaus otteluun jossa pirteästi Valioliiga-kauden aloittanut Aston Villa kohtaa Saksasta saapuvan jättiläisen Bayern Munchenin. Aston Villa laitetaan kotinurmella todella kovaan testiin, sillä Bayern on ollut alkukaudesta Vincent Kompanyn alaisuudessa aivan kammottavassa tikissä. Onko isännillä keinoja pysäyttää Bayernin tähtisikermä?

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa jopa 50€ riskitön veto!

Aston Villa pelasi Valioliigassa edeltävän ottelun sunnuntaina tasaten pisteet sarjanousija Ipswichin kanssa lukemin 2-2. Muuten tulosta on syntynyt erittäin hyvin – aivan kärkiseuroja ei ole sen enempää asettunut vastaan, mutta Arsenalia vastaan nähtiin kauden toistaiseksi ainoa tappio. Mestarien liigan avausottelusta Aston Villa haki ansaitun 0-3 vierasvoiton Young Boysia vastaan. Bayernia vastaan tullaan testaamaan ennen kaikkea puolustuksen kestävyyttä, mutta Ollie Watkinsin johdolla isänniltä löytyy myös aseita Bayernin haavoittamiseen.

Aston Villa

@AVFCOfficial
An undefeated September 👊

Bayern on heti kauden alkumetreillä löytänyt yhteisen sävelen ja ottelusta toiseen esitykset on olleet murskaavia. Suuri osa vastustajista ei tietenkään ole ollut lähelläkään Bayernin tasoa, mutta 1-1 tasapelistä huolimatta viime viikonlopun ottelu Leverkusenia vastaan oli todellinen myrskyvaroitus ja täysi pistepotti olisi ollut ansaittu. Bayern vei ottelua aivan 100-0 ja se onnistui tukahduttamaan Leverkusenin huippuvaarallisen hyökkäyspelin täysin – kyseessä ei siis ole vain maaleja mättävä superhyökkäys, vaan myös puolustus on toiminut erittäin hyvin.

FC Bayern

@FCBayernEN
💬 𝐓𝐡𝐞 𝐁𝐨𝐬𝐬 🔛 #FCBB04

#MiaSanMia #FCBayern

Uhmapelaajien vedot lähtee tällä kerralla Bayernin suuntaan ja lapulle valikoidaan vieraiden suora voitto(1×2). Panoksen kanssa otetaan kuitenkin maltilla, sillä pieniä kysymysmerkkejä on tähtihyökkääjä Harry Kanen pelikunnon yllä – muuten avauksen osalta tilanne on hyvä. Isäntien leiristä puolestaan muun muassa John McGinn on sivussa ja Matty Cashin kunto on epävarma.

Lyö vetoa ilman riskiä!

Optibet tekee räjähtävän paluun ja Uhmapelaajat pääsee kaapimaan kermat kakun päältä. Tarjolla on nimittäin kierrätysvapaata riskitöntä vedonlyöntiä! 🔥

Toimi näin:

1. Siirry Optibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja valitse Tervetulotarjous “Bonukseni” välilehdeltä.
3. Talleta 20/50/100€ ja lyö 10/25/50€ veto 1×2 – Bayern München kertoimella 1,79.
4. Saat panostasi vastaavan riskittömän vedon ilman kierrätysvaatimusta.

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.