to 03.10. klo 18:30

SaiPa - Lukko

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

YkköshyökkÀÀjĂ€ sivussa – jÀÀkö SaiPa Lukon jalkoihin?

Torstaina Liigan ainoa ottelu kamppaillaan Lappeenrannassa, jossa SaiPa kohtaa Lukon. Lukko on kokonaisuudessaan sen verran laadukkaampi joukkue, ettĂ€ vieraskaukalossakin puhutaan jo selvĂ€stĂ€ suosikista – vaikka sarjataulukossa ero on vielĂ€ hyvin pieni, on vieraat ollut peliesitysten osalta useamman askeleen edellĂ€. SaiPan tilannetta ei helpota se, ettĂ€ ykköshyökkÀÀjĂ€ Ville Petman on sivussa pelikiellon vuoksi.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto!

SaiPan alkukausi on tulosten valossa ollut positiivinen, vaikkakin kaksi edellistĂ€ ottelua pÀÀttyi tappioihin Sportia sekĂ€ Kiekko-Espoota vastaan. Huolta herĂ€ttÀÀ se, ettĂ€ maaliodottamien valossa isĂ€nnĂ€t on ollut toistaiseksi sarjan toiseksi heikoin joukkue – vain HPK on jÀÀnyt taakse. Iso syy SaiPan onnistumisten taustalla on ollut maalivahti Oskari Salmisen erittĂ€in vahvat esitykset ja niitĂ€ tullaan tarvitsemaan myös jatkossa.

Liiga

@smliiga
#Liiga'n kurinpitodelegaatio on kĂ€sitellyt tiistain #KiekkoEspoo–#SaiPa-ottelusta kurinpitokĂ€sittelyyn asetetun SaiPan Ville Petmanin tilanteen. Petmanille mÀÀrĂ€ttiin tapahtumasta yhden ottelun pelikielto.

Lue kurinpitopÀÀtös âžĄïž liiga.fi/fi/uutiset/177


Lukko puolestaan pÀÀtti viime viikon kahteen tiukkaan maalin tappioon HIFK:ta sekÀ IlvestÀ vastaan, mutta tiistaina JYP kaatui kotona lukemin 4-2. Lukolta sen sijaan voitaisiin odottaa vielÀkin parempaa tulosta, sillÀ maaliodottaman osalta vieraat löytyy jopa sarjan kÀrkipaikalta. Yksi pelaaja jolta on syytÀ odottaa enemmÀn on SaiPasta kesken viime kauden saapunut Antoine Morand, jonka pistetili aukesi vasta JYP-ottelussa. Osittain Lukon iskukykyÀ on heikentÀnyt Sebastian Repon sekÀ Kim Nousiaisen poissaolot.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
𝐋𝐔𝐊𝐊𝐎 𝐕𝐎𝐈𝐓𝐓𝐀𝐀 đŸ”„

JYP kaatuu KivikylĂ€n Areenalla lukemin 4–2 đŸ«Ą

#Lukko #Liiga

Vedot lĂ€htee tĂ€llĂ€ kerralla Lukon suuntaan ja lapulle poimitaan vieraiden suoraa voittoa(1×2) 1,80 kertoimella. Yksinkertaisesti kaksikon vĂ€lillĂ€ on valtava tasoero – selvĂ€sti suurempi mitĂ€ sarjataulukko antaa ymmĂ€rtÀÀ. Lukolla toki on pari kovaa poissaoloa, mutta myös Petmanin sivussa oleminen on iso miinus SaiPalle.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jÀÀ taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi nÀin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetÀÀn tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitÀÀ voitot itsellĂ€si ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmÀisen talletuksen yhteydessÀ.