pe 04.10. klo 20:00

Buffalo Sabres - New Jersey Devils

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL-kauden startissa heti herkullinen mahdollisuus

NHL-kausi 2024-25 polkaistaan perjantaina käyntiin Global Seriesin merkeissä Prahassa. Vastakkain ovat viime kauden floppijoukkueet Buffalo Sabres ja New Jersey Devils. Peli starttaa kello 20.00 Suomen aikaa, joten pakkohan avausmatsiin on pikkupurtavan lisäksi iskettävä pikkubetsi tuomaan extra-latausta. Kohteen puolesta katseemme kääntyvät Buffaloon.

NHL:n harjoituskauden merkityksestä voi olla montaa mieltä, mutta vanha viisaus kuuluu, että parempi se on nekin pelit voittaa kuin hävitä. New Jersey Devilsin harjoitusmatsit menivät aivan penkin alle. Joukkue hävisi kuudesta ottelusta viisi ja suurimman osan murskalukemin. Harjoituskaudella näytti pahasti siltä, että Devilsin viime kauden vaikeudet ovat saaneet jatkoa ja peräpää vuotaa pahemman kerran, vaikka seura vahvistikin maalivahtiosastoaan Jakob Markströmillä.

New Jersey Devils

@NJDevils
♦️ A Near Complete Roster
♦️ Just Days Away From Prague

Buffalon harjoituskausi oli päinvastainen. Joukkue voitti kuudesta ottelustaan viisi, mikä ei ole ihme. Jo viime kaudella Buffalolla oli kasassa erinomainen joukkue, mutta jengi alisuoritti rumasti. Nyt Buffalo on vaihtanut valmentajaa, ja seuraan on tullut takaisin seuralegenda Lindy Ruff. Hänen voi odottaa tuovan järkeä Sabresin peliin ja erityisesti hyökkäykseen, mistä onkin saatu jo esimakua harjoituskauden aikana.

Lance Lysowski

@LLysowski
No changes to the Sabres' lines and pairs at practice:

Peterka-Thompson-Tuch
Benson-Cozens-Quinn
Zucker-McLeod-Greenway
Malenstyn-Lafferty-NAK
Rousek-Krebs-Kulich

Dahlin-Jokiharju
Byram-Power
Samuelsson-Clifton
Bryson-Gilbert

Pelaajamateriaalin puolesta Buffalo ja New Jersey ovat mielestämme samalla viivalla. Monissa kausiennakoissa joukkueet onkin arvioitu suurin piirtein samoille sijoille taistelemaan viimeisistä pudotuspelipaikoissa. Kertoimissa Devilsiä pidetään kuitenkin selvänä ennakkosuosikkina, mitä emme sulata. Niinpä iskemme rahamme Buffalon voitolle.

Lyö 20€ veto – täysin ilman riskiä!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille 20 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi käteisenä!

Toimi näin:

1. Siirry Winnerzille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö veto Buffalo voittaa ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.