pe 04.10. klo 18:30

Ilves - Jukurit

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Pata nollasi huippuketjun, mutta tämä ei luultavasti toistu perjantaina! Kotivoittoa!

Ilves aloitti Liigan komeasti seitsemällä voitolla, mutta putki meni poikki tiistaina Porissa. Jukurien kauden alku on puolestaan ollut odotetun hankala. Mikkeliläiset pitävät sarjataulukossa perää Pelicansin kanssa – mutta Jukureilla on pari ottelua enemmän pelattuna. Perjantaina Jukurit saa Tampereen Areenan kirkkaissa valoissa tuntea sisuuntuneen Ilveksen kiukun.

Novibetiltä hyvä tarjous – tutustu tarkemmin vihjeen lopusta!

Ilves ei ollut Ässiä vastaan terävimmillään. Tiivis ottelutahti alkoi vaatia veronsa, eikä edes tulikuuma ykkösketju päässyt tällä kertaa tehopisteille. Matias Mäntykiven johtama ykkösketju on nakutellut käsittämättömän määrän maaleja, ja Eemeli Suomi taitaa olla tällä hetkellä Liigan paras pelaaja. Liigan pitkä runkosarja tulee aina sisältämään suvantovaiheita, joten sen suurempaa huolenaihetta ei tupsukorvien kannattajilla ole.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Lopputulos Porista.

🚗 24Rent-henkilöautot Ilves-kannattajille -20%:
➡️ 24rent.fi/ilves

#Ilves #Liiga

Jukureilla on ollut kiusaa poissaoloista, mutta tällä viikolla alkaa näyttää paremmalta. Isaac Johnson on vielä jonkun aikaa pois, mutta Jesper Piitulaista voidaan odotella askiin pian. Viime viikonloppuna tappiosarakkeeseen tuli kaksi merkintää lisää: KalPaa vastaan taisteltiin hyvin vieraissa niukasta tappiosta huolimatta, mutta KooKoo -tappio kotona tuli heikon esityksen jälkeen. Marko Tuomaisella on nyt kova paikka pistää joukkueeseen vauhtia.

Vedot lähtevät Ilvekselle – ja nimenomaan vähintään kahden maalin kotivoitolle. Jukureille tulee painetta varmasti kovaa, eikä Ipan ykkösketju tule jatkamaan pitkään kuivaa kauttaan.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TĂ„STĂ„!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Ilves -1.5 haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

Kertoimet ottelulleIlves Tampere - Jukurit04.10.2024