la 05.10. klo 14:30

Crystal Palace - Liverpool

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Palacella yhä tehot piipussa! Onko sarjakärki liian kova pala purtavaksi Kotkille Selhurst Parkilla?

Keskiviikkona toisen voittonsa Mestarien liigassa napannut Liverpool vierailee seuraavaksi Valioliigan puolella Selhurst Parkilla. Arne Slotin luotsaama vieras on sarjakärjessä eli kaikin puolin mahtavissa merkeissä on uusi aikakausi startannut Merseysidella. Lauantaina kotijoukkueena oleva Crystal Palace ei ole vielä voittanut matsin matsia Valjussa, joten hyvät neuvot ovat vähitellen kalliit.

*Ohhoh! Ilmaisveto tarjolla pelkällä talletuksella! Tsekkaa vihjeen lopusta, miten tämän tarjouksen voi hyödyntää!

Puolustuspäässä Palacen tekeminen ei ole sentään ollut täysin karmaisevaa. Vaikka hyökkäysvoittoisesta futiksesta pitävä Oliver Glasner on puikoissa, ei viime kauden lopun hurlumheistä ole enää tietoakaan. Eberechi Ezen, Adam Whartonin ja Jean-Philippe Matetan johdolla pitäisi kyetä paljon parempaan hyökkäyskolmanneksella.

Liverpool FC

@LFC
A sensational start to the season for @MoSalah 🙌


Palacelta on lauantaina sivussa varmuudella Chadi Riad, Rob Holding, Chris Richards ja Cheick Doucouré. Matheus Francalla on jo pieniä mahdollisuuksia kokoonpanoon. Poolilta Harvey Elliott jatkaa sivussa ja Federico Chiesa saattaa olla seurana sairastuvalla. Chiesa ei tosin ole täysin ”ruled out” vielä lauantaille.

Slot joutuu UCL-pelien takia ohuesti kierrättämään lauantaina Lontoossa, mutta kyllähän penkilläkin hyviä vaihtoehtoja piisaa, jotta miehistöä saadaan pidettyä tuoreena. Pool -1 maistuu näistä lähtökohdista peleihin, mutta ei nyt aivan kamalasti lähdetä tällä kerroinasettelulla panostelemaan.

Talleta 25€ ja saat 25€ ilmaisvedon!

Foggybet tarjoaa Uhmapelaajille mukavan tarjouksen, saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Foggybetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

Kertoimet ottelulleCrystal Palace FC - Liverpool FC05.10.2024