la 05.10. klo 17:00

Arsenal - Southampton

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Southampton murheellisessa formissa! Jäädäänkö lauantaina Lontoossa nollille?

Valioliigaan täksi kaudeksi palannutta Southamptonia odottaa lauantaina vaikea vierasreissu, kun Arsenal kohdataan Emirates Stadiumilla. Mikel Artetan käskyttämä Tykkimiehet voitti tiistaina vahvalla performanssilla PSG:n Mestarien liigassa, joten jos Arsenal pelaa samalla tasolla lauantaina, ei vierasjoukkueelle jää juuri mahdollisuuksia.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada ilmaisvedon pelkällä talletuksella!

Southamptonin startti kauteen on ollut jopa odotettuakin vaikeampi. Tällä hetkellä Russell Martinin suojatit ovat toiseksi viimeisenä ja kuudelta kierrokselta on saatu kasaan vain yksi vaivainen piste – tämäkin tuli Ipswichiä vastaan kotona. Viimeisin murheellinen työnäyte on maanantailta, kun Bournemouth kaatoi Pyhimykset 3-1.

Men in Blazers

@MenInBlazers
CANCELLED TRAIN SHITHOUSERY 😂

Bournemouth fans cheer the news that Southampton fans will be stuck overnight as the last train back was cancelled…

Next train? 5am.


Arsenalilta Jurriën Timberin ja Ben Whiten tilanteita katsellaan vielä lähempänä matsin alkua, mutta Martin Ödegaard, Oleksandr Zinchenko, Kieran Tierney ja Takehiro Tomiyasu jatkavat sivussa. Southamptonilla on puolestaan lasaretissa Gavin Bazunu, Kamaldeen Sulemana sekä Will Smallbone. Jack Stephensillä on pelikielto niskassa.

Lapulle maistuu lauantain koitokseen parhaiten pienimaalisuus. Southampton tuskin tulee kovin lähelle Tykkimiesten maalia pääsemään ja nyt kun matseja piisaa Arsenalilla muutaman päivän välein, kelpaa tähän kohtaan pomminvarmasti rutiinivoitto parin maalin marginaalilla.

Talleta 25€ ja saat 25€ ilmaisvedon!

Foggybet tarjoaa Uhmapelaajille mukavan tarjouksen, saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Foggybetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

Kertoimet ottelulleArsenal - Southampton05.10.2024