la 05.10. klo 17:00

Pixbo - Thorengruppen

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mestarisuosikki ei kotona kompastu – Vastapeliä jälleen Thoreniin!

Länsinaapurin reikäpallosta poimitaan vetotiketille kammoiskussa kauteen startannutta Pixboa. Launtaina vieraaksi saapuu jo viime viikolla paljon parjattu Thorengruppen, jonka “reikäjuustopuolustus” ei Mölnlycken painekattilassa tule koko kuusikymppistä kestämään.

*Tsekkaa tästä lokakuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Pixbo on aloittanut kauden mestarisuosikin elkein ja kahdessa “kärkimatsissa” verkkoa on pöllytetty kahdeksan osuman keskiarvolla. “Solidiksi” sarjanousijaksi tituleeratun Warbergin nuottaan “Ketut” latoi kaksinumeroiset, eikä Arvid Äsen ja Felix Lanverin tehoduo Thoreniin tule pysähtymään. Tolppien välissä Jon Hedlund on ylivoimaisesti maailman paras torjuja, joten sikäli Pixbon osake läpäisee tarkemmankin syynäyksen.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Pixbo Innebandy (@pixboinnebandy) jakama julkaisu


Thorengruppenista otettiin vastapeliä jo viikko takaperin, eikä takkia tulla kääntämään. Tuhnuinen Kalmarsund piti sekasorrossa kylpevää puolustusta ajoittain täysin pilkkanaan ja kolmen maalin kotijohdon sulaminen oli jälleen kerran vanhaa tuttua Uumaja-laatua. Axel Hjälmin ja Hampus Öhgrenin johdolla uhkaa hyökkäyspäähän löytyy, mutta Pixbon vieraana maali-iloittelussakin on vain hopeaa tarjolla.

Voittajasuosikista ei saada debattia aikaan ja hieman heikollakin pelillä ero repeää tulostaululla. Maaliodottoma tähän otteluun huitelee 12,5 täysosuman tuntumassa ja tähän peilaten kotijoukkueen tasoituslinjat laahaavat turhan matalalla. Kotijoukkue kihauttaa jokaisessa erässä vähintään yhden kerran enemmän, joten kuitille ruksitaan seinävarmaa kotivoittoa – vähintään kolmen maalin erotuksella.