su 06.10. klo 16:00

Aston Villa - Manchester United

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

Popsiiko Aston Villa seuraavaksi synkissä vesissä tarpovan Valioliigajätin välipalaksi?

Europelejä viikolla pelanneet Aston Villa ja Manchester United kohtaavat seuraavassa isossa matsissa sunnuntaina Villa Parkilla! Manchester United venyi torstaina miesvajaalla tasuriin Porton vieraana Eurooppa-liigassa ja on mielenkiintoista nähdä, joko Aston Villa on palautunut pilvistä keskiviikon ikimuistoisen Bayern München-voiton jäljiltä.

*Hyödynnä Villan loistokerroin ilman tappion riskiä! Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta!

Unai Emeryn suojattien startti Valioliigaankin on ollut vahva, joten Birminghamissa ollaan takuulla nyt yhtä hymyä! Villa lähtee viikonloppuun viidenneltä sijalta ja kuudelta ensimmäiseltä pelikierrokselta on napattu komeat neljä täyttä pistepottia. Emery sai kesällä Villa Parkille loistavia vahvistuksia, joten eväät hyvälle jatkumolle viime kaudesta ovat ilman muuta olemassa.

Aston Villa

@AVFCOfficial
Unai Emery on Amadou Onana's fitness: "He's a doubt, but I think that he will be available because it is not a really serious injury."


Boubacar Kamara, John McGinn ja Tyrone Mings jatkavat Villalta sairastuvalla, mutta nyt myös Jacob Ramsey, Leon Bailey ja Amadou Onana ovat epävarmoja. Viimeksi mainittu lienee ainakin jossain määrin mukana. ManUlta on sivussa yhä Leny Yoro, Tyrell Malacia sekä Luke Shaw. Kobbie Mainoon ja Mason Mountin tilanteet selviävät kuntotesteissä. Pari peräkkäistä punaista korttia napannut Bruno Fernandes on mukana, kun Tottenham-ottelun joulukortista seurannut pelikielto kumottiin kabineteissa.

Villa pääsee nautiskelemaan sunnuntaina lepoedusta, kun ManU oli vielä torstaina tositoimissa Euroopassa. Näillä kertoimilla on kyllä ilman muuta napattava iso positio Villan puolelta. Lepoedun ohella on aivan päivänselvää, kumpi näistä joukkueista on tällä hetkellä parempi ja paremmassa formissa.

Lyö 20€ veto – täysin ilman riskiä!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille 20 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi käteisenä!

Toimi näin:

1. Siirry Winnerzille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö veto 1X2 Aston Villa ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.