su 06.10. klo 16:00

Ilves - Ässät

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Keskiviikkona ei putki kulkenut, mutta sunnuntaina kaikki on toisin!

Liigaa alkusyksyn dominoinut Ilves kohtaa sunnuntain perhepelissä ainoan joukkueen, jolle se on toistaiseksi sarjapelissä hävinnyt. Ässät otti viikolla tupsukorvista kotonaan puhtaan 3-0 voiton, joten Tampereen Areenalla Ilves yrittää ottaa revanssin. Ironista kyllä, voitto Ilveksestä on Padan ainoa viidestä viime ottelusta. Neljä muuta matsia ovat päättyneet tappioihin. Nyt pitäisi sitten syttyä sarjakärkeä vastaan vieraissa.

Ilves näytti vieraissa Ässiä vastaan väsyneeltä, mutta syvissä vesissä rypevä Jukurit oli perjantaina helppo nakki. Ilveksen menestys lepää voittopuolisesti huikeaa tulosta tekevän ykkösketjun varassa. Jens Lööke on koko sarjan pistepörssin kärjessä, ja Eemeli Suomi seuraa heti perässä. Ilveksen peli näyttää kokonaisuudessaan hyvältä. Kuherruskuukausi Tommi Niemelän kanssa on suloisimmillaan.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Ilves pelaa uudella luonnonvalkoisella kolmospaidalla yhteensä 12 ottelua ja ensimmäisen kerran paita on käytössä sunnuntain Ilves–Ässät-ottelussa! 🔥

👕 Replica-paita: kauppa.ilves.com/tuote/pelipait…
👕 Pelipaitahuppari: kauppa.ilves.com/tuote/pelipait…

#Ilves #Liiga

Ilveksen kaatamisen jälkeen kotona Ässille koitti arki. Pata ei pystynyt vastaamaan KalPan tempoon, ja jäi lopulta maaleitta. Tämä siitä huolimatta, että pelin jälkipuoliskolla porilaiset pääsivät peliin mukaan hieman paremmin. Tasonlasku keskiviikosta oli iso, ja sunnuntaiksi jäi melkoisesti kotiläksyjä. Nuori Lenni Hämeenaho on ollut Ässien syömähammas kauden alkuvaiheessa.

Ilves ei kapsahda porilaiseen katajaan toista kertaa samalla viikolla. Kotivoiton kerroin ei taivaita tavoittele, mutta se on ehdottomasti järkevin merkki tähän koitokseen. Ilvestä kuitille ja oikein leppoisaa kiekkosunnuntaita kaikille!

Tuplaa vedonlyöntikassa ja grindaa bonari kotiin!

iBet tarjoo Uhmapelaajille 100% talletubonuksen, jossa on varsin reilu kierrätys. Tuplaa siis pelikassa alta löytyvien ohjeiden mukaan ja grindaa bonari himaan!

Toimi näin:

1. Siirry iBetille TĂ„STĂ„!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-250€, saat 40-500€ pelirahaa
3. Lyö veto Ilves haluamallasi panoksella, ja aloita kierrätys.
4. Bonuksella on 7x kierrätysvaatimus (50€ maxbet, kerroinvaatimus 1,9 sinkut&combot)

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.