ma 07.10. klo 22:00

Bradford - Newport

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Aladivarissa mystiset kertoimet – vastapalloon lähtee niin että tärähtää!

Hiljaisen maanantain ratoksi nostetaan jalkapalloa Englannin neljänneltä sarjatasolta. Bradford ja Newport ovat sarjataulukossa puolivälin krouvissa – vieraat ovat saalistaneet yhdeksästä pelistä kolme pistettä enemmän. Kotijoukkue on suorittanut odotusten mukaisesti, mutta portugalilaiskomentoon täksi kaudeksi siirtynyt Newport on ollut odotuksia pirteämpi alkukaudesta.

Bradfordin viime ajat eivät ole tuoneet voittoja, ja Graham Alexanderin suojatit lipuvat sarjataulukossa alemmaksi. Viime viikolla Bradford onnistui nipistämään sarjajumbo Morecambelta pisteen myöhäisellä tasoitusmaalilla. Loukkaantumiset ovat sotkeneet Alexanderin luomaa pelisysteemiä pahastikin. Puolustuksen apuun hankittiin kokenut Paul Huntington.

Vierailta puuttuu nuorten maajoukkueen mukana oleva Matt Baker. Muuten vieraiden pelaajatilanne näyttää hyvältä. Alla on kaksi voittoa kotipeleistä, mutta parannettavaa vierailla on silti. Vuotava puolustus on osoittautunut varsinaiseksi murheenkryyniksi – palloja menee omaan pömpeliin kaikissa otteluissa. Walesilaisten tilanne sarjassa on silti hyvä. Voitto maanantaina veisi Newportin jo play off -sijoituksille.

Bradford on luonnollisesti kotietunsa ansiosta suosikki, mutta kertoimet pääsivät vähän yllättämään. Niin vakuuttavia eivät isäntien otteet ole olleet, että mistään jättisuosikista voisi puhua. Vierailla on saumansa, ja klassisella ristikakkosella nautitaan hyvästä kertoimesta.

Tuplaa vedonlyöntikassa ja grindaa bonari kotiin!

iBet tarjoo Uhmapelaajille 100% talletubonuksen, jossa on varsin reilu kierrätys. Tuplaa siis pelikassa alta löytyvien ohjeiden mukaan ja grindaa bonari himaan!

Toimi näin:

1. Siirry iBetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-250€, saat 40-500€ pelirahaa
3. Lyö veto Newport +0.5 haluamallasi panoksella, ja aloita kierrätys.
4. Bonuksella on 7x kierrätysvaatimus (50€ maxbet, kerroinvaatimus 1,9 sinkut&combot)

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

Kertoimet ottelulleBradford C - Newport County AFC07.10.2024