to 17.10. klo 18:30

TUTO Volley - Akaa Volley

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suomen paras joukkue teki eurokentillä hirmuteon – miten maistuu Mestaruusliiga heti perään?

Lentopallon torstaimatsin joukkueilla menee tällä hetkellä lujaa. Molemmat ovat toistaiseksi kairanneet Mestaruusliigassa pelkkiä voittoja – TUTO Volley on ehtinyt voittaa jo viisi kertaa. Lisäksi Akaa Volley teki melkoisen jytkyn pudottamalla turkkilaisen laatuseuran Arkaz Izmirin Challenge Cupista. Akaalaisten tilanne eurokentillä näyttääkin tällä hetkellä erinomaiselta. Turun reissu tulee vain yhden lepopäivän jälkeen.

Optibet – katso alta, mikä avaustarjous!

Turkulaisten kolme ensimmäistä voittoa tulivat sarjan jälkipäähän ennustetuista joukkueista, mutta voitot Savo Volleystä ja VaLePasta ovat kovaa kamaa – vaikka jälkimmäinen täksi kaudeksi hieman heikkenikin. TUTOn torjunnat sekä puolustuspeli toimivat mainiosti. Lisäksi hyökkäyksessä löytyy aikaisempaa enemmän variaatioita. Nimekäs hakkuri Antti Ropponen oli turkulaisilta loistava hankinta täksi kaudeksi.

Akaa on kerennyt pelaamaan vasta kolme liigapeliä, ja niiden vastustajat eivät ole kuuluneet Mestaruusliigan parhaimmistoon. Kaksi voittoa Turkin kovasta seurasta puhuu kyllä kovaa kieltä Olli Kunnarin suojattien laadusta. Joukkueen uusiminen on mennyt nappiin, ja sapluuna on löytynyt jo syksypuolella. Ennakoissa Akaa on nostettu mestarisuosikiksi. Suoraan 3-0 voittoon päättynyt euro-kotipeli oli nimenomaan joukkueen yhteinen voitto – pelaajistosta on vaikeaa, jos mahdotonta löytää epäonnistujia.

Markku Ruonala

@Immor07
Se lähtee komee mökä kun yli 1100 katsojaa tsemppaa kotijoukkuetta. Upea 3-0 voitto ja sen myötä Akaa-Volleyn pelit CEV Challenge cupissa jatkuu. #lentopallo #volleyball #ChallengecupM @AkaaVolley

Akaa on tällä hetkellä Suomen paras lentopallojoukkue, mutta rutkasti parantaneen TUTOn kanssa on oltava skarppina. Otetaan fokus- ja lepoetuiselle kotijoukkueelle mietoa betsiä – Optibet on kertoimissa eturivissä.

Lyö vetoa ilman riskiä!

Optibet tekee räjähtävän paluun ja Uhmapelaajat pääsee kaapimaan kermat kakun päältä. Tarjolla on nimittäin kierrätysvapaata riskitöntä vedonlyöntiä! 🔥

Toimi näin:

1. Siirry Optibetille TĂ„STĂ„!
2. Avaa pelitili ja valitse Tervetulotarjous “Bonukseni” välilehdeltä.
3. Talleta 20/50/100€ ja lyö 10/25/50€ veto TUTO Volley kertoimella 2,35.
4. Saat panostasi vastaavan riskittömän vedon ilman kierrätysvaatimusta.

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

Kertoimet ottelulleTUTO Volley - Akaa Volley17.10.2024

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta