la 19.10. klo 17:00

Manchester Utd - Brentford

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joko gongi kumahtaa – viimeinen niitti valmentajanvaihdolle tulossa!

Ei käy kateeksi Erik ten Hagia. Manchester Unitedin pelissä ei tunnu edelleenkään olevan mitään suuntaa, ja hollantilaisluotsin asema Manun peräsimessä on jatkuvan kestoloton aihe. Joukkueen sijoitus sarjassa on typerryttävän huono neljästoista. Lauantaina kyläsille saapuva Brentford on pari pistettä ja kolme pykälää ylempänä. Jos lauantaina ei tule kotimenestystä, saattaa gongi hyvinkin kumahtaa ten Hagille.

iBet on täällä taas – ja jälleen toppikerroin!

United on saanut verkkoja heiluteltua Eurooppa-liigassa, mutta kolmessa viime Valioliigamatsissa tehtyjä maaleja on tasan nolla. Aston Villaa ja Crystal Palacea vastaan saatiin maalittomat tasapelit, mutta Tottenham kohteli Manua todella kaltoin Old Traffordilla. Tilannetta ei helpota yhtään haastava pelaajatilanne: loukkaantuneiden ja sairastuneiden pelurien määrä taitaa lähennellä jo kymmentä. Ainakin Mason Mountin palaamisesta tositoimiin on kuitenkin toiveita.

Myöskään Thomas Frankilla ei ole helppoa, sillä vemppamiehiä on enemmän kuin kylliksi. Bees lähti maajoukkuetauolle maali-ilottelulla: heikko Wolves lähti Lontoosta 5-3 tappio niskassaan. Vähän paremmalla puolustustyöskentelyllä kyseessä olisi ollut klassinen karttukylpy. Frankin suojatit eivät ole ottaneet vieraissa vielä pistettäkään, mikä ei ole ihme, kun katsoo isäntäjoukkueiden nimet läpi (City, Spurs ja Pool). Vierasesityksissä ei sinällään ole ollut mitään suurempaa vikaa.

Unitediin ei riitä luottoa. Ten Hagin päällä roikkuva miekka saattaa pudota lauantain matsin jälkeen, sillä paineet ovat varmasti hirmuiset koko joukkueella. Taktisesti Frank vie hollantilaista tällä hetkellä kuin kuoriämpäriä, joten vetoihin lähtee klassinen ristikakkonen.

Tuplaa vedonlyöntikassa ja grindaa bonari kotiin!

iBet tarjoo Uhmapelaajille 100% talletubonuksen, jossa on varsin reilu kierrätys. Tuplaa siis pelikassa alta löytyvien ohjeiden mukaan ja grindaa bonari himaan!

Toimi näin:

1. Siirry iBetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-250€, saat 40-500€ pelirahaa
3. Lyö veto Brentford +0.5 haluamallasi panoksella, ja aloita kierrätys.
4. Bonuksella on 7x kierrätysvaatimus (50€ maxbet, kerroinvaatimus 1,9 sinkut&combot)

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

Kertoimet ottelulleManchester United FC - Brentford FC19.10.2024

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta