la 19.10. klo 18:00

KuPS - HJK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tällaista kerrointa ei ole nähty – huikea sauma pystynousuihin!

HJK:n viimeistä vuotta ei oikein voisi kukaan käsikirjoittaa. Matkaan on mahtunut uskomatonta töhöilyä ja vuotavaa venettä on paikattu matkan varrella urakalla. Lopputulos näkyy silti sarjataulukossa. Ilves ja KuPS ratkovat Veikkausliigan mestarin – Klubin osa on jäädä pronssille, kävi viimeisellä kierroksella miten tahansa. Lähtevätkö stadilaiset siis vihellellen Savoon? No eivät hemmetissä. Sinne lähdetään sata lasissa kiillottamaan kilpeä.

iBetiltä tärähtää taas huikea kerroin – lue vihjeen lopusta lisää!

Ei ole mikään ihme, että KuPS on viimeiselle kierrokselle lähdettäessä nokalla. Nuorennettu joukkue kasvoi tehtäviensä mukana. Jani Honkavaara on niin hyvä valmentaja, että miehestä voidaan leipoa seuraava Huuhkajien koutsi. Maalivahti Johannes Kreidlin luulisi pääsevän johonkin isompaankin sarjaan pelaamaan. KuPSille pelin henki on selvä – voitolla se on mestari. Tasapelillä Ilves paukkaa ohi, jos voittaa oman ottelunsa. Lauantain huipennus Veikkausliigassa on siis upea.

Sanotaan se nyt suoraan: Klubi on ollut syksyllä apea versio itsestään. Toni Korkeakunnas tuli pelastamaan joukkueen suosta, mutta pitkän tähtäimen ratkaisuksi Tokesta ei näytä olevan. Viimeksi kotimaan liigassa tulivat 0-1 kotitappiot Ilvekselle ja Hakalle. Välissä käytiin ottamassa selkään Luganolta Eurooppa-liigassa. Ottelun panoksettomuudesta huolimatta on uskottava, että Klubi vetää lauantaina all-in. Eihän Suomen parhaana joukkueena itseään pitävä porukka voi olla kauden ratkaisuhetkillä nolosti konttaava statisti.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Pettymykseen päättyvä Veikkausliiga-kausi paketoidaan lauantaina Kuopiossa mentaliteetilla kapuloita rattaisiin.

Matsi suorana Ruudusta
👉 Tilaa: ruutu.fi/plus

#HJK #Veikkausliiga

Koska muistatte viimeksi saaneenne Klubista kotimaan kentillä yli viiden kertoimen? Ei tipsaajakaan muista. Tässä on tarjous, joka on käytettävä hyväksi. Jos joukkue jatkaa varjojen mailla, niin ei voi mitään. Mutta kyllä Klubissa on ehdottomasti laatua hakemaan pisteet Kuopiosta. Vieraat tulevat Väinölänniemelle paineettomana, mutta kyrpiintyneenä. Valinta siis suora vierasvoitto – nynnyt ottavat tasoitusvedon!

Tuplaa vedonlyöntikassa ja grindaa bonari kotiin!

iBet tarjoo Uhmapelaajille 100% talletubonuksen, jossa on varsin reilu kierrätys. Tuplaa siis pelikassa alta löytyvien ohjeiden mukaan ja grindaa bonari himaan!

Toimi näin:

1. Siirry iBetille TĂ„STĂ„!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-250€, saat 40-500€ pelirahaa
3. Lyö veto HJK haluamallasi panoksella, ja aloita kierrätys.
4. Bonuksella on 7x kierrätysvaatimus (50€ maxbet, kerroinvaatimus 1,9 sinkut&combot)

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

Kertoimet ottelulleKuopion Palloseura - HJK19.10.2024

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta