la 19.10. klo 19:30

Bournemouth - Arsenal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Arsenal palaa siipirikkoisena maaottelutauolta! Tuleeko lauantaina sapiskaa vieraissa?

Valioliigan mestaruuskamppailussa jälleen tällä kaudella taisteleva Arsenal tekee hankalan vierasreissun lauantaina Vitality Stadiumille. Kotijoukkue Bournemouth starttaa kierrokselle 13. sijalta, mutta Andoni Iraolan ryhmä on ollut selvästi toteutuneita tuloksia parempi pumppu. Odotteleeko Tykkimiehiä pistemenetys?

*Tsekkaa tästä lokakuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Bournemouth on toistaiseksi kyennyt kaatamaan vain Southamptonin ja Evertonin, mutta esimerkiksi viimeksi pelattu vieraspeli Leicesterissä sekä kotiottelu Chelseaa vastaan olisivat hyvin voineet kääntyä myös Cherries-ryhmän voitoiksi tappion sijasta. On odotettavissa, että Iraolan poppoo kiipeää ylempään keskikastiin, jos samanlaiset esitykset jatkuvat.

AFC Bournemouth 🍒

@afcbournemouth
Back from internationals ✈️


Isäntien sairastupa on jo miltei tyhjä, kun Tyler Adams on ainoa mahdollinen poissaolija. Yhdysvaltalainen energiajänis voi olla jopa mukana rosterissa lauantaina. Arsenalilta on varmuudella sivussa edustuskelvoton Neto, Martin Ödegaard ja Kieran Tierney. Oleksandr Zinchenko, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Thomas Partey, Kai Havertz, Jurriën Timber ja Ben White ovat epävarmoja.

Arsenalin lasarettitilanne vaikuttaa sen verran dramaattiselta, että Bournemouthille kelpaa napata kyllä näillä kertoimilla peliä. Pelivalintana on tuplamahdollisuus 1X eli tasapelilläkin päästään lunastamaan hillot pelitilille. Iraolan ryhmää ei muutenkaan kannata aliarvioida, sillä tulosten takaa paljastuu paljon laadukkaampia esityksiä!

Kertoimet ottelulleBournemouth AFC - Arsenal19.10.2024

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta